Kurtköy Vaillant Kombi Servisi 0216 471 59 56

Kurtköy Vaillant kombi servisi olarak, Vaillant marka kombi ve klima cihazlarınıza arıza giderme, montaj ve bakım işlerinizi 1989 yılından bu güne güvenle hizmet vermekteyiz. Uzman, genç ve güler yüzlü kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Ülkemizde doğalgaz kullanımı uzun bir süreden beri kömür ve odun kullanımından daha fazla tercih edilir duruma gelmiştir. Doğalgaz kullanımı hem bütçeye uygunluğu açısından hem de kullanımının kolay olması yönünden kış aylarında ısınma, sıcak su ve yaz aylarında ise sıcak su için kullanılmaktadır. Kombi ile birlikte kullanılmakta olan doğalgaz tüm evlerin ve iş yerlerinin ısınmasını sağlarken çok büyük alanlarda da kombi ve kalorifer petekleri ile birlikte doğalgaz kullanımı yapılabilmektedir. Kombiler beyaz eşya üretici firmaları tarafından üretilen cihazlardır. Sağlam ve dayanıklı olarak üretilmekte olan kombiler uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Kombilerin kullanımı kolay ve kalorifer peteklerine bağlı olarak kalorifer peteklerinin ısınmasını sağlayarak bir ısınma sistemi oluşturmaktadır. Ne kadar sağlam ve uzun süre kullanmaya dayanıklı olsalar da aralıklı süreçlerde kombiler de arıza oluşturabilir. Kombi arızaları diğer beyaz eşyalara göre daha tehlikeli olabileceğinden dolayı kombi arızalarına kesinlikle kombi arızası giderme hususunda bilgisi olmayan kişiler müdahale etmemelidir. Zira kombiler su, elektrik ve gaz ile çalışmakta ve bu da kombileri diğer beyaz eşyadan daha tehlikeli hale getirmektedir.

kurtköy vaillant kombi yetkili servisi

Kombi arızalarında mutlaka bir servis çağırmak gereklidir. Kurtköy Vaillant Kombi Servisi olarak her çeşit kombi arızasını gidermede, kombi bakımı yapmada ve petek temizliği yapma konusunda uzman ekibimiz ile siz İzmirli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 0216 471 59 56 numaralı telefondan bizlere ulaşarak her çeşit arıza ve bakım konularında destek alabilirsiniz. günümüzde kullanılmakta olan kombi çeşitleri; yoğuşmalı kombi, bacalı kombi ve hermatik kombi olarak farklılık göstermektedir. Bu kombilerin arızaları da bazı zamanlarda birbirinden değişik şekillerde oluşabilir. Fakat genel olarak kombilerde görülen arızalar; kombi hiç çalışmıyor arızası, kombiden su damlıyor arızası, kombinin sesli çalışma arızası, kombinin patlamalı çalışma arızası, kombi çalışıyor ısıtmıyor arızası, sıcak suyun açıldığında kombinin çalışma sistemine girerek petekleri ısıtma arızası, kalorifer peteklerinin üst kısmının ısınarak alt kısmının ısınmama arızaları olarak görülebilir. Bu arızalardan biri veya bir kaçı eğer kombinizde bulunuyorsa mutlaka hiç müdahale etmeden servis çağırınız.

 

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir