Bulgurlu Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Bulgurlu Baymak kombi servisi olarak, Baymak markalı klima ve kombi cihazlarınızın tamir, bakım ve montaj işlerini 1990 yılından beri, aksatmadan, itina ile yapmaktayız. Uzun yılların vermiş olduğu deneyimle 1 yıl garantili olarak işlerinizi bize emanet edebilirsiniz.

Tüm elektronik cihazlarda bazı zamanlarda ne kadar sağlam olarak üretilseler de arıza görülebilir. Ülkemizde sıklıkla kullanılmakta olan kombiler beyaz eşya dahilinde olan bir cihazdır. Isınma sağlayan bu cihazlar beyaz eşya üreticileri tarafından üretimi yapılan cihazlardır. Kombide görülen arızalar diğer beyaz eşyalara göre biraz daha tehlike içermektedir. Çünkü kombiler su, elektrik ve gaz ile çalışır. Bu da kombileri diğer eşyalardan biraz daha tehlikeli bir sınıfa sokmaktadır. Kombi arızaları nedir? Hangi kombi arızaları olduğunda servis çağırmak gerekmektedir?

Servis Çağırmayı Gerektiren Kombi Arızaları

bulgurlu baymak kombi yetkili servisi

Kombi neden çalışmama arızası gösterebilir: Kombiler içerisine çalışması için gerektiği kadar su koymak gereklidir. Bu suyun miktarı ortalama olarak 1,5- 2 bar olarak hesaplanır. Kombi içerisine konulan bu su bittiği zaman kombi basıncı düşerek kombi çalışmayı durdurur. Kalorifer devrelerinde su dönüşü sağlanmamasının nedeni kalorifer devre suyu bitmiş olması olarak isimlendirilebilir. Kombinizin içinde bulunan bir sigorta vardır. Bu sigortanın atmış olması veya kapalı olmasından dolayı kombi çalışmayı durdurabilir. Kombiye bağlı olan ve kombiye gaz sağlayan vana kapalı olduğundan dolayı kombi çalışmayabilir.

Kombinin kırmızı ışığı yanıyorsa mutlaka kombinin gaz almadığı zaman çalıştırılmış olabileceği akla gelmelidir. Bu şekilde kombi çalıştırıldı ise kombide bulunan kırmızı ikaz lambasının yanmasına neden olabilir. Son olarak kombinin çalışmama nedeni kombinin ön panelinde bulunan yaz/kış anahtarı doğru olarak ayarlanmamış olabilir.

Kombinin ses yapma arızası neden olabilir: Kombide fan motorunda bir sorun çıkmış olabilir. Kombinin devir daim motorunda bir sorun çıkmış olabilir. Kombinin haznesinde bulunan suda hava oluşmuştur. Kombiye ait olan sıcak su ile kaloriferi ayrıştırıcı olan parçalarda bir sorun meydana gelmiş olabilir.

Kombiden neden sıcak su gelmez: Suyun gerektiğinden fazla açılmasından dolayı sıcak su kombiden alınamayabilir. Çok yoğun kış günlerinde suyun çok soğuk olması ve kombinin gücünün yetmemesinden dolayı sıcak su kombiden alınamayabilir. Veya cihazın iç aksamlarında sıcak su sağlayıcısı olarak çalışan bir parçada arıza oluşmuş olabilir. Bulgurlu Baymak kombi Servisi olarak bu sorunların tümüne bizlere 0216 471 59 56 numaralı telefondan ulaştığınızda destek alabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir