Maltepe Bosch Servisi 0216 471 59 56

Maltepe Bosch Servisi, ekonomik, nitelikli ve kaliteli teknik servis hizmetlerini 30 yılı 1992 yılından günümüze sürdürüyor. Bosch markalı kombi, klima ve beyaz eşya ürünleri için sunduğumuz teknik servis hizmetlerimiz ilçe merkezli olarak, tüm Anadolu yakasına ulaştırılıyor. Her hizmet bölgesi ve talebine, süratle yanıt verebilmek için hazırladığımız özel hizmet yapılanmamız bulunuyor. Uzman teknik servis personelleriyle birlikte özel donanımlara sahip olan gezici teknik servis ünitelerimiz, Bosch markalı beyaz eşya, kombi ve klima ürünlerinde karşılaştığınız tüm sorunlar sırasında süratle yanınızda olmamızı sağlıyor. 0216 471 59 56 Numaralı çağrı merkezimiz aracılığıyla bize ulaştırdığınız tüm hizmet talepleriniz, dakikalar içerisinde yanıtlanıyor. Yerinde arıza tespiti ve yerinde onarım hizmetleri sunabilen gezici teknik servis ünitelerimiz, gerektiğinde orijinal yedek parça değişimi ve arızalı cihazın servis merkezimize ücretsiz aktarımını da gerçekleştiriyor.

Maltepe Bosch Servisi Ekonomik Teknik Servis Hizmetleri

Maltepe Bosch Servisi, bölgede sunduğu teknik servis hizmetlerini, uzun yıllardır başarıyla sürdürüyor. Bu durumun oluşturduğu özel bir bilgi birikimi ve tecrübelerimiz özel avantajımızı oluşturuyor. Edindiğimiz tüm birikim ve deneyimin, kullanıcılara daha yüksek kaliteli hizmet sunumu gerçekleştirmek amacıyla hizmet yaklaşımımıza entegre ediyoruz.

Sunduğumuz tüm onarım ve parça değişimi gibi teknik servis hizmetlerimizde, tüm onarımı 1 yıl boyunca özel sigortamızla koruma altına alıyoruz. Güvendiğimiz hizmet sunumumuzun yanında, tüm hizmetlerimizi en ekonomik koşullar altında sunuyoruz.

MaltepeBosch Servisi Yaşam Kalitenizi Yükseltiyor

Teknolojinin her açıdan yaşam standartlarımızı etkilediği zamanımızda, Maltepe Bosch Servisi yaşam kalitenizi ve standartlarınızı korumanızı ve yükseltmenizi sağlayan bir hizmet sunumu gerçekleştiriyor. Beyaz eşyaların gündelik yaşamımız üzerinde ki olumlu etkileri, oluşturdukları arızalar sırasında önemi anlaşılan bir konudur. Beyaz eşyalarda çeşitli arızaların ortaya çıkması, tüm yaşamımızı doğrudan ve sarsıcı biçimde etkiler. Bu durumun bilinciyle sunduğumuz hizmetlerimiz, en süratli şekilde çözüm oluşturulmasına yönelik planlanır.

Bu sayede yaşanılan sıkıntılı durumun ortadan kaldırılması ve yaşam kalitenizi yeniden yükseltmenizi sağlarız. Sunduğumuz tüm teknik servis hizmetlerimiz, Bosch markasının yüksek kalite değerlerine uygunluk gösterir. Markanın kendisine özgü teknik ve teknolojik özellikleri, bilinçsiz müdahalelerin olumsuz sonuçlar oluşturmasına neden olur.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir