Küçükyalı Bosch Servisi 0216 471 59 56

Küçükyalı Bosch servisi,1992 yılından bu yana Maltepe ilçemizde markanın tüm beyaz eşya , kombi ve klima modelleri için teknik servis hizmetleri sunuyor. Bosch’ un yüksek kaliteli, ileri mühendislik ve teknolojiye sahip beyaz eşya ürünleri, bu özel nedenlerle mutlaka profesyonel kişiler tarafından onarılmalıdır. Bosch’ un kendisine özgü teknolojisi ve mühendisliği, diğer beyaz eşya ürünleriyle benzerlik gösterse de, tamamen farklı ve özeldir. Markanın bu özellikleri hakkında bilgi birikimi olmayan, birikimini yeni bilgilerle sürekli güncellemeyen ve deneyimi olmayan kişiler tarafından yapılan müdahaleleri kısa vadeli çözümler oluşturabilir. Cihazlarınızın hem verimli ve hem de uzun kullanım ömrüyle çalışabilmesi için, mutlaka profesyonelliğimize başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

Maltepe Küçükyalı Bosch Servisi Süratli ve Kaliteli Hizmet Sunar

İstanbul Anadolu yakasının tamamı için sürdürdüğümüz Bosch teknik servis hizmetlerimiz, her bölgeden gelebilecek hizmet taleplerine yanıt oluşturabilmek için özel bir şekilde yapılandırılmıştır. Teknik personeller ve özel donanımlara sahip gezici teknik servis ünitelerimiz, her bölgeden gelen talepleri arıza tespiti ve yerinde onarım hizmetleri sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Aynı zamanda Ataşehir merkezli olan kuruluşumuz, ilçeden ve yakın bölgelerinden gelen tüm hizmet taleplerini süratle yanıtlar. Küçükyalı Bosch servisi çağrı merkezi 0216 471 59 56, tüm hizmet taleplerinizi tarafımıza her zaman iletebileceğiniz şekilde hizmet sunar.

Maltepe Bosch Servisi Orijinal Yedek Parça Kullanımı Gerçekleştirir

Bosch ürünlerinin özel yapısı, olası parça değişimlerinde de mutlaka orijinal yedek parça kullanılmasını gerektirir. Maltepe Küçükyalı Bosch servisi, bir yıl boyunca özel garanti altına aldığı tüm parça değişimi hizmetlerini, orijinal yedek parça kullanarak gerçekleştirir. Orijinal olarak kullanılan yedek parçalar, cihazlarınızın hem daha verimli çalışabilmesini ve hem de daha uzun kullanım ömrü oluşturan önemli bir ayrıntıdır.

Bölgemizde 30 yılı aşkın bir süredir hizmet sunan firmamız, oluşturduğu geniş bilgi birikimi ve tecrübelere sahiptir. Bu avantajıyla, bölgeden gelebilecek tüm hizmet taleplerine en süratli ve odaklı çözümleri sunar. Değişen yaşam koşulları ve standartlar nedeniyle, sürekli değişen hizmet beklentilerine yönelik olarak, sürekli yeni çözümler geliştiriyoruz. Tüm çözümlerimiz, daha yüksek müşteri memnuniyeti oluşturmak vizyonumuza odaklanmıştır. Bosch markalı kombi ve tüm beyaz eşya ürünleri için, nitelikli ve ekonomik teknik servis hizmetlerine çağrı merkezimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir