Bulaşık Makinesi Su Almıyor Arızası ve Çözümü

Bulaşık Makinesi Neden Su Almıyor?

Bulaşık makinelerinin temel çalışma prensibi gereğince, bulaşıkların doldurulmasından sonra başlatılan yıkama programıyla birlikte programa uygun miktarda yıkama suyu alması gerekir. Eğer bulaşık makinesi bu suyu almıyor ise teknik bir sorunu olduğunu gösterebileceği gibi bağlı bulunduğu musluğun açık olmaması ya da su tesisatında su akışı bulunmaması gibi basit bir durumdan kaynaklı olarak da söz konusu olabilir. Bu yüzden profesyonel bulaşık makinesi servisi hizmeti alınmadan önce mutlaka bu hususların kontrol edilmesi gerekir. Yapılan kontrollerde bu hususlar ile ilgili bir problem söz konusu olmaması durumunda ise mutlaka teknik arıza olasılığına karşın Soğanlık Arçelik Servisi merkezine başvuru gerçekleştirilmelidir.

Bulaşık makinesinin su almamasına ilişkin olarak profesyonel servis hizmeti başvuruları 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bulaşık makinesinin suyu almamasına ilişkin olarak çağrı merkezi üzerinden yapılan başvurulara ilişkin olarak İcadiye Arçelik Servisi merkezi tarafından bölge genelinde en yakın lokasyoında bulunan tam donanımlı servis araçları yönlendirilir. Bu şekilde tüketicilerin servis aracını bekleme gibi gereksiz zaman kayıpları ile en başından mağduriyet yaşamadığı son derece kaliteli ve profesyonel bir servis hizmeti alabilmesi sağlanabilmektedir. Haftanın her günü kolay bir şekilde yapılan başvurularda, en kısa süre içerisinde adrese ulaştırılan ekipler tam donanımlıdır. Çünkü bölge genelinde her zaman müdahale için hazır durumda bulundurulan mobil servis araçları özel olarak dizayn edilmiştir.

Tüm bulaşık makinesi teknik parçalarına uyumlu teknik teçhizat ve aynı zamanda da orijinal yedek parça yapısına sahip olan bu mobil tam donanımlı servis araçları ile dünya standartlarına uygun kalitedeki servis hizmetleri yerinde gerçekleştiriliyor. Bu şekilde Dudullu Arçelik Servisi merkezi tüketicilerin bulaşık makinelerinin yerinden alınarak, servis merkezine getirmek ile oluşacak zaman kayıplarından da önemli tasarruf elde edebilmesi sağlanıyor. Aynı zamanda da kaliteli hizmet anlayışı kapsamında uygulanan işlemler geçici nitelikte değil, tamamen kalıcı niteliktedir. Bu şekilde tüketicilerin kısa süre içerisinde aynı ve ya ener arızalar ile karşı karşıya kalmaması sağlanıyor. Üstelik bunun içinde güvence sunulması amacı ile tüketicilere yapılan işlemleri kapsayan 1 yıllık garanti desteği de veriliyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir