Maltepe Siemens Servisi 0216 471 59 56

Maltepe Siemens Servisi olarak, Dünya’da kabul görmüş ve teknolojisiyle zirveye oturmuş olan Siemens gibi bir markanın teknik servisi olmakla övünç duyuyoruz. 1992 yılından beri sizlere sunduğumuz hizmetlerimizi her geçen gün edindiğimiz bilgi ve deneyimlerimizle daha da üst seviyelere taşıyoruz. Beyaz eşya, klima ve kombi cihazları ile ilgili gereksinim duyacağınız her türlü servis ihtiyacınız için bizi tercih edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizi 0216 471 59 56 numaralı telefonlarımızdan arayıp servis kaydı bırakmaktır.

 

Beyaz eşya, klima ve kombi ürünleriyle ilgili olarak Maltepe ilçesi ve çevre ilçelerinde beyaz eşya servisi hizmetleri sunan firmamız, alanında uzman teknik personellerden oluşan kadrosuyla servis hizmetlerine ilişkin düzenli eğitim seminerlerinde bulunarak, bakım ve onarım ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. Arızalanan tüm beyaz eşya ürünlerinizde aynı gün içerisinde onarım fırsatlarından yararlanabilmeniz için bölgede her zaman hazır konumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçlarımız ile sizlere profesyonel ve kurumsal beyaz eşya servisi hizmetleri taşıyoruz. Donanım yönünden tam teşekküllü olan Maltepe Siemens Servisi gezici servis araçlarımız, her türlü beyaz eşya ürününüz ve bu ürünlerde meydana gelebilecek arızalarla ilgili olarak hem yedek parça hem de teknik donanım açısından kapsamlı bir ürün çeşitliliği barındırıyor.

maltepe siemens yetkili servisi

Servis hizmetleri için bu şekilde hazır halde bulunan teknik ekiplerimiz aracılığıyla Maltepe Siemens Servisi olarak, hem hızlı hem de kaliteli beyaz eşya servisi hizmetlerinden yararlanabilmenize yardımcı oluyoruz. Her zaman maksimum müşteri memnuniyeti odaklı olan çalışmalarımızda, ürünlerinizin kullanım ömrünü uzatacak parçaların kullanımı gerçekleştiriliyor. Özellikle de ürününüzün marka ve modeline uygun olan orijinal yedek parçalar ile yaptığımız ve 1 yıllık garanti desteği verdiğimiz parça değişimi uygulamalarımız ile ürünlerinizi çok daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Üstelik bu kullanım süresinde her kullanımda en yüksek performansı elde edebilirsiniz. Bu hizmet anlayışı üzerine şekillendirdiğimiz beyaz eşya servisi hizmetlerimize ihtiyaç duyduğunuzda iletişim sayfamızdaki numaralar üzerinden biz 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir