Maltepe Ariston Servisi 0216 471 59 56

Maltepe Hotpoint Ariston servisi olarak, Maltepe ilçemiz ve civar semtlerinde Ariston- Hotpoint ve indesit markalarına beyaz eşya, klima ve kombi servisi hizmeti sağlamaktayız. 1990 yılından bu güne bilgi, birikim ve deneyimimizle sizlere 1 yıl garantili olarak tamir, bakım ve montaj işlerinizi yapıyoruz.

Gün içerisinde özellikle ev işlerini yerine getirme konusunda sıkça kullandığımız teknolojik cihazlar olan çamaşır makinelerimiz, bulaşık makinelerimiz ve hatta buzdolaplarımız mevcut kaliteli malzemeleri ve ileri teknolojilerine rağmen zamanla çeşitli sorunlar yaşatabiliyor. Mevcut rolleri nedeni ile de arızalanan ve işlevini tam olarak yerine getiremeyen beyaz eşya ürünleri, hem zaman kayıpları yaşamamıza hem de önemli aksaklıklarla karşı karşıya kalmamıza neden olabiliyor. Sektörde uzun yıllara dayanan deneyimi bulunan firmamız Maltepe Ariston Servisi beyaz eşya ürünlerinizin arızalarının aynı gün içerisinde giderilmesi için profesyonel beyaz eşya servisi sunuyor.

maltepe ariston servisi

Beyaz eşya cihazlarının mevcut teknolojilerine uygun altyapıda şekillendirdiğimiz Maltepe Ariston Servisi merkezimizin, profesyonel servis hizmetlerine başvuruda bulunabilmek için ise iletişim sayfamızda bulunan numaralarımızı 7 gün 42 saat kullanabilirsiniz. Alanında uzman ve deneyim sahibi olan çağrı merkezi personelimiz tarafından ürününüzde yaşadığınız soruna ilişkin olarak kapsamlı bilgiler alınarak, size en yakın konumda bulunan gezici servis aracımızı adresimize yönlendirir. Kısa sürede adresinize ulaşan tam donanım gezici servis araçlarımızda bulunan özel beyaz eşya servisi hizmetleri konusunda eğitim almış ve uzmanlaşmış teknik personellerimiz tarafından da ürününüzde yaşadığınız soruna ilişkin olarak gerekli olan onarım müdahaleleri yerinde gerçekleştirilir. Bu servis müdahaleleri dahilinde eğer ürününüzün onarımı mümkün olmayan bir parça arızası söz konusuyla tam donanımlı servis araçlarımızda bulunan orijinal yedek parçası ile değiştirilerek, 1 yıllık garantili olarak arızanızın giderilebilmesini sağlıyoruz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir