Pendik Bosch Servisi 0216 471 59 56

Pendik Bosch Servisi teknik bilgi birikimi ve deneyimlerini, 30 yıldan daha uzun bir faaliyet süresi boyunca oluşturmuştur. Teknolojinin ve teknik bilimlerin eşsiz bir süratle geliştiği bu dönem, aynı zamanda beyaz eşya teknolojilerinin de eşsiz bir şekilde geliştiği ve değiştiği bir dönemdir. Bu durum her adımda sunulması gereken teknik servis hizmetlerinin de zorlaşmasına neden olur. Bosch, Profilo ve Siemens gibi, günümüzün yaşam standartlarının oluşmasında önemli payları bulunan markaların, teknik servis hizmetlerini sunabilme yeteneğine sahibiz. Her birinin sahip olduğu özel tasarım mühendisliği ve özel teknolojisi hakkında sürekli güncellenen bilgilere sahip teknik uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Pendik Bosch Servisi, beyaz eşya, klima ve kombi gibi cihazların yaşamlarımızda oluşturdukları katkıların büyüklüğünün bilincinde bir hizmet süreci yönetir. Çağımızda yaşamlarımızı idame ettirebilmemiz için vazgeçilmez konumda bulunan beyaz eşyalarda, oluşan teknik sorunların yaşamlarımız açısından da meydana getirdiği büyük olumsuzluklar bulunuyor. Kuruluşumuz sunduğu hizmetle birlikte üstlendiği görevin sorumluluğunun da farkında olduğu bir hizmet yaklaşımına sahiptir. En süratli hizmeti, nitelikli ve ekonomik koşullar altında sunabilmek için özel bir yapılanmaya sahibiz.

Pendik Bosch Servisi Geleceğin Teknik Servis Hizmetlerini Hazırlıyor

pendik Bosch Servisi

Pendik Bosch Servisi, 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla ulaşabileceğiniz, eşsiz bir hizmet sunumu özelliğine sahip. Hizmet taleplerinizi dakikalar içerisinde yanıtlayabilecek, ileri teknik uzmanlarla desteklenmiş gezici üniteler oluşturduk. Bu sayede beyaz eşya, kombi ve klima gibi cihazların arızalanması nedeniyle ortaya çıkan olumsuzlukların, süratli bir şekilde yerinde giderilebilmesini sağlıyoruz. İhtiyaç duyulan tüm parça değişimi hizmetlerini de yerinde gerçekleştiren kuruluşumuz, parça değişimlerini orijinal yedek parça kullanarak gerçekleştirir.

Bu sayede tüm cihazların kullanım ömrünün uzatılması sağlanır. Aynı zamanda onarım amaçlı yapılan tüm müdahalelerimiz, aynı arıza için bir yıl boyunca kuruluşumuz tarafından özel sigorta kapsamına alınır. Hizmet kalitesini süratle değişen çağımızın tüm koşullarına uyumlu bir şekilde yeniden düzenleme yeteneğine sahip olan Pendik Bosch Servisi, Bosch, Profilo, Siemens beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarının tamamı için teknik servis hizmetleri sunuyor. En ekonomik koşullar altında sunduğumuz hizmetlerimiz, en üst düzeyde tüketici memnuniyeti oluşturabilmek gayesine sahiptir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir