Klima Neden Sigorta Attırıyor?

Yeni nesil teknoloji ile insanların yaşamları içerisinde kendisine aktif şekilde yer edinmeye başlayan 21.yüzyıl beyaz eşya teknolojileri sayesinde yaşam standartlarının çok daha yüksek seviyelere sahip olabilmesi ve yaşam alanlarında daha modern standartların şekillendirilebilmesi mümkün oluyor. Bu kapsamda da günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanan ve artık lüks bir beyaz eşya teknolojisi olmaktan çıkarak temel gereksinimlerden birisi pozisyonuna gelen klimalar ile serinleme ve ısınma ihtiyaçları daha kolay şekilde karşılanabiliyor. Modern çağın en önemli iklimlendirme çözümü olan klimalarda yaşanan sigorta problemleri ile ilgili olarak Arçelik Servisi merkezi tarafından profesyonel ve kaliteli servis hizmetleri sunuluyor.

Klimaların standart kullanımı esnasında karşı karşıya kalınabilmekte olunan sigorta attırma problemi için profesyonel müdahalelerin gerçekleştirilmesi konusunda çok daha titiz bir şekilde hareket edilmesi gerekmektedir. Bu çerçevede de 7 gün 24 saat kesintisiz olarak iletişim kurabilme imkanı bulunan Küçükyalı Arçelik Servis merkezinin çağrı hattına başvuru gerçekleştirerek, bölgedeki her zaman hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçlarının yönlendirilmesinden hızlı servis hizmeti alabilmek mümkün oluyor. Bu kapsamda alanlarında uzman ve deneyimli teknik ekipler tarafından sigorta attıran klima için öncelikle besleme kablosunda yaşanabilecek kısa devre olasılığı değerlendirilerek, besleme kablosu kontrol edilir ve kısa devre mevcutsa doğrudan kablo değişimi uygulanır.

İkincil olarak ise klimanın akım taşıyan kablolarının bağlantı noktalarında yerinden çıkma ya da arıza söz konusu olabileceğinden akım taşıyan kablolarda kontrol gerçekleştirilerek, çıkmış uçlar yerine takılır, arızalılar ise yenisiyle değiştirilir. Klimalarda sigorta attırmaya yol açabilecek bir diğer etken olan fan motoru sargılarındaki kısa devre ihtimali çerçevesinde fan motorunda gerekli kontroller yapılarak, arıza veya kaçak mevcut ise fan motoru değişimi uygulanır. Son olarak ise ekovat sargılarında kısa devre yaşanabilmesi olasılığı çerçevesinde ekovat üzerinde kısa devre yaşanıp, yaşanmadığı kontrol edilerek mevcut bir kısa devre belirlenir ise ekovat yenisi ile değiştirilir ve son olarak Arçelik Servisi ekiplerince ideal seviyede gaz yüklemesi yapılarak sorun çözüme kavuşturulur. Bu şekilde klimanın hem ısıtma hem de soğutma fonksiyonlarının sigorta attırma problemi gibi durumlar ile karşı karşıya kalmadan uzun süreler kullanabilmek mümkün oluyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir