Yenisahra Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Yeni Sahra Arçelik Beyaz eşya, klima ve kombi servisi acil – nöbetçi ekip : 0541 359 44 43

Beyaz eşya cihazları, modern toplum yaşantısında evin en temel ihtiyaçlarından birisi konumunda bulunuyor. Bu nedenle herhangi bir arızalanma gündelik ev işlerinde ciddi sorunlara neden olabilmektedir. Günlük ev işlerine yardımcı olan beyaz eşya teknolojisinde Arçelik, kalite ve işlevselliğiyle fark yaratıyor. Sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da tercih edilen Arçelik beyaz eşya ürünlerinde görülebilecek arızalanmalarda ise profesyonel servis çözümleri bulunuyor.

Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinde oluşabilecek arızalarda Yenisahra Arçelik Servisi tarafından kaliteli ve ekonomik servis hizmetleri sağlanmaktadır. Bölge genelinde ve çevresinde 30 yılı aşkın süredir Arçelik beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerine yönelik profesyonel servis hizmeti sunuyor. Uzman teknisyen ekibi sayesinde en yeni Arçelik beyaz eşya modellerinde dahi hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktadır.

Yeni Sahra Arçelik Servisinde Hangi Hizmetler Var?

  • Arçelik çamaşır makinesi arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik kurutma makinesi arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik bulaşık makinesi arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik buzdolabı arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik kombi arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik fırın arıza tespiti ve onarımı
  • Arçelik Klima arıza tespiti ve onarımı

Neden Firmamızı Tercih Edebilirsiniz?

Arçelik beyaz eşya ürünleri, gelişmiş teknolojiye sahip olsa da çeşitli teknik arızalanmalar yaşayabiliyor. Arızalanması durumunda Arçelik beyaz eşya ürünlerinin etkin biçimde kullanılabilirliğinin sağlanabilmesi için profesyonel servis müdahalesinde bulunulmalıdır. Cihazlardaki arızaların kısa sürede tespiti ve onarımı için Yenisahra Arçelik Servisi teknisyenleri destek vermektedir. 30 yıldır kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tüm Arçelik beyaz eşya cihazları için profesyonel servis hizmetleri sunulmaktadır.

Bölge genelinde her zaman 7 gün 24 saat tam donanımlı mobil gezici servis araçlarıyla faaliyet gösteriyor. 1 yıllık garanti desteği ile tüm Arçelik beyaz eşya ürünleri için profesyonel servis hizmetleri sunuyoruz. Özellikle %100 işçilik ve parça konusunda 1 yıllık garanti desteği sunuyoruz.

Yenisahra Arçelik Servisi hizmetlerimizden 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla yararlanabilirsiniz. Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinizle ilgili arıza, bakım ve onarım işlemleri ile ilgili olarak destek alabilirsiniz. Çağrı merkezimiz tarafından bölge genelindeki servis araçlarımızı yönlendirilmektedir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir