Bağlarbaşı Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Bağlarbaşı Arçelik beyaz eşya, klima ve kombi servisi acil – nöbetçi ekip : 0541 359 44 43

Teknolojik yenilikler, modern yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor. Beyaz eşya teknolojisinin gelişiminde öncü üreticilerden Arçelik, Türkiye’de de yaygın olarak tercih ediliyor. Birinci sınıf kalitedeki beyaz eşya ürünlerine sahip olsa da zaman zaman arızalanabiliyor. Beyaz eşya, kombi ve klima ürünlerinin arızalanması ise günlük işlerin işleyişinde ciddi aksaklıklara neden olabiliyor. Böyle bir durumda en kısa süre içerisinde çözüm sağlanması çok önemlidir.

Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı, kombi ve klima gibi cihazlardaki teknik arızaların kısa sürede giderilmesinde Bağlarbaşı Arçelik Servisi teknisyenleri destek sağlıyor. Uzman teknisyen kadrosuyla cihazlardaki sorunların kısa sürede giderilmesi sağlanıyor.

Neden Bağlarbaşı Arçelik Servisimiz?

Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinde yaşanan arızalara müdahalede bulunabilmek için ileri uzmanlığa ihtiyaç bulunmaktadır. Bağlarbaşı Arçelik Servisi olarak hem teknik altyapı bakımından hem de uzman teknisyen kadrosu bakımından uluslararası standartlarda hizmet sunuluyor.

  • Güler yüzlü hizmet anlayışı
  • 30 yıllık sektörel tecrübe
  • Başarılı müşteri portföyü
  • 7/24 kesintisiz hizmet
  • Yerinde servis hizmeti
  • 1 yıllık özel işçilik ve parça garantisi

Hangi Ürünlere Servis Hizmeti Veriliyor?

Elektronik ürünlerde malzeme kalitesi birinci sınıfta olsa dahi arızalanmalar kaçınılmaz olabiliyor. Böyle bir durumun meydana gelmesinde çevresel faktörler başta olmak üzere pek çok etken söz konusu olabilir. Arızalanan Arçelik beyaz eşya ürünlerinde servisimiz kaliteli ve hızlı müdahalelerde bulunuyor. Servisimizde Arçelik markalı çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi ve buzdolabı gibi beyaz eşya ürünleri için arıza tespit ve onarım hizmeti yer alıyor.

Bağlarbaşı Arçelik servisi

Bağlarbaşı Arçelik Beyaz Eşya Servis Çözümleri

Bölge Arçelik Servisi olarak tam 30 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Her daim kendini geliştiren hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odağıyla kaliteli beyaz eşya servis hizmetleri sunuyoruz. Servis teknisyenlerimiz tarafından tüm Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri için hem kaliteli hem de garantili servis hizmetleri sunuyoruz.

7 gün 24 saat kesintisiz hizmet anlayışı çerçevesinde tüm beyaz eşya arızaları bildirimleri çağrı merkezimiz üzerinden yapılabilmektedir. Çağrı merkezimize 0216 471 59 56 numarasından 7/24 kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz. Tüm arıza bildirimlerinde tam donanımlı servis araçlarıyla yerinde servis müdahalesi gerçekleştirilmektedir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir