Feneryolu Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Feneryolu Arçelik servisi firmamız, 1992 yılından günümüze aynı güler yüz ve enerji ile Arçelik kullanıcılarına teknik servis hizmeti sunmaya vedam ediyor. Beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınız için şeffaf hizmet anlayışı ile arıza tespitini ve onarımını mümkün olduğu kadar yerinde aynı gün yapıyoruz. Tek yapmanız gereken bizi 0541 359 44 43 numaralı hattımız üzerinden aramak.

Beyaz eşya teknolojisinin yaygınlaşmasındaki en önemli markalardan birisi olan Arçelik, uzun ömürlü kullanım güvencesi sunuyor. Ancak ne kadar kaliteli olursa olsun Arçelik beyaz eşya ürünlerinde de zaman zaman çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor. Teknolojik bakımdan üstün özelliklere sahip olan Arçelik beyaz eşya cihazlarındaki arızalarda kurumsal ve profesyonel servis hizmeti alınması çok önemlidir.

Arçelik teknolojisine ve kalitesine uyum sağlayacak servis hizmetleri için profesyonel ve uzman teknisyenlerden destek almalısınız. Bu konuda Feneryolu Arçelik Servisi merkezi hem uzman kadrosuz, hem de kaliteli ve gelişmiş servis altyapısıyla faaliyet göstermektedir.

Neden Servisimizi Tercih Edebilirsiniz?

Feneryolu Arçelik Servisi olarak, 30 yılı aşkın süredir kesintisiz beyaz eşya arıza tespit ve onarım hizmetleri sunmaktayız. Profesyonel uzman teknisyenlerden oluşan kadromuz, tüketici memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımımız ve kendimizi geliştirmeye devam etmemizle, her zaman kaliteli hizmet sunabiliyoruz. Arçelik markalı tüm beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri ürünlerinizde meydana gelen arızaların giderilmesini sağlıyoruz.

Firmamız, Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerindeki tüm arıza ve sorunlarınızda;

  • Güler yüzlü, şeffaf ve güvenilir hizmet
  • 12 aylık garanti desteği
  • Yerinde servis müdahalesi
  • 7/24 kesintisiz hizmet
  • Orijinal Arçelik yedek parça

Gibi standartları sağlama güvencesi sunmaktadır.

Beyaz Eşya Servis Hizmetleri ve Arçelik

Arçelik markalı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya buzdolabı arızalandığında gündelik yaşantı akışında aksaklıklar ciddi boyuta gelmektedir. Feneryolu Arçelik Servisi ile iletişime geçerek, bu sorunlar için profesyonel destek alabilirsiniz.

Ürünlerinizde meydana gelen tüm arızalara dair hızlı arıza tespiti gerçekleştiriliyor. Üstelik servisimizde arıza bildirimlerinize yanıtlar 7 gün 24 saat yerinde servis müdahalesiyle gerçekleştiriliyor. 7/24, 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimizden oluşturacağınız arıza bildiriminize geri dönüş süratle sağlanmaktadır.

30 yıldır bölgede sürdürdüğü hizmetleriyle beyaz eşya servisimiz, tüm Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinde yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir kullanım standardı sağlamaktadır. Bunun içinde her zaman sahadaki mobil gezici ekipleriyle tam donanımlı olarak arıza bildirimlerinize dönüş yapmaktadır. Bu sayede gereksiz zaman kayıplarıyla uğraşmak zorunda kalmadan, Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinizin yenden etkin biçimde kullanılır duruma getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir