Caddebostan Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Caddebostan Arçelik servisi olarak, 30 yılı aşkın deneyimle hizmete devam ediyoruz. Arçelik, Beko ve Altus markalı beyaz eşya, klima, kombi cihazlarınız için hizmet sunmaya devam ediyoruz. Tamir, bakım ve montaj hizmetleriniz için size bir telefon mesafesindeyiz. Tek yapmanız gereken bizi 0541 359 44 43 numaralı hattımızdan aramak.

Beyaz eşya teknolojisinde dünya markalarından olan Arçelik, kalitesi ve teknolojisiyle yaygın olarak tercih ediliyor. Arçelik markalı beyaz eşya cihazları hem kalitesiyle dayanıklılık hem de teknolojisiyle yüksek işlevsellik ve performans sunabiliyor. Bu şekilde 1.sınıf kaliteye sahip olsa da Arçelik beyaz eşya ürünleri de arızalanabiliyor. Arıza yaşayan Arçelik markalı cihazlar için gereken onarım müdahalesinin bu teknolojiye uygun olarak yapılması gerekir. Caddebostan Arçelik Servisi tarafından bu konudaki ihtiyaçlar için profesyonel ve kurumsal beyaz eşya servisi hizmeti sunuluyor.

30 yıldır bölgedeki kesintisiz hizmet süresiyle geniş müşteri portföyüne ve deneyime sahiptir. Böylelikle tüm beyaz eşya arızaları için hızlı, kaliteli ve kesinlikle ekonomik servis müdahalelerinde bulunmaktadır.

Serviste Hangi Hizmetler Bulunuyor?

Arçelik beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin tamamı için profesyonel servis hizmeti sağlanmaktadır. Arçelik markalı tüm kombi, klima, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı modelleri için arıza tespit ve onarım hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca fırın, kurutma makinesi ve diğer elektrikli ev aletleri ile ilgili yaşanabilen her türlü arıza için Caddebostan Arçelik Servisi olarak dünya standartlarında servis hizmetleri sunuyoruz.

caddebostan arçelik servisi

Garantili Beyaz Eşya Servisi

Servis firmamızın, bölge genelinde yaygın olarak tercih edilmesinin en önemli nedenlerinin başında güvenilir olması geliyor. Özellikle 7 gün 24 saat hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla çalışma gerçekleştiriyoruz. Ayrıca tüm hizmetlerimizde arıza tespit raporları şeffaf ve kolay anlaşılır şekilde dizayn edilmektedir. Böylelikle mevcut arıza, bu arızanın nedenleri ve gereken çözüm müdahaleleri konusunda da tüketicilerin bilgilendirilmesini sağlıyoruz.

Caddebostan Arçelik Servisi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilecek her bir parça orijinal Arçelik yedek parçaları ile yerine getirilmektedir. Böylelikle hem kalite hem de dayanıklılık standardı sağlanabilmektedir. Ayrıca hem orijinal yedek parça için hem de tüm servis işçiliği için 12 aylık garanti desteğimizde bulunuyor. Hızlı, ekonomik ve garantili Arçelik servis hizmetleri için 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimizi arayarak, destek alabilir ve bildirimde bulunabilirsiniz. Çağrı merkezimizden yapacağınız tüm arıza bildirimlerinize 7 gün 24 saat bölgedeki hazır bulunan ekiplerimiz yönlendirilir. Süratle geri dönüş sağlamanın yanı sıra teknisyenlerimizce yerinde servis müdahaleleri gerçekleştirilerek, zaman kaybı da minimum indirilmektedir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir