Uğurmumcu Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Uğurmumcu Arçelik servisi olarak, Kartal Uğurmumcu mahallesi civarına Arçelik, Beko ve Altus markaları için servis hizmeti veriyoruz. Beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarına servis sunmaktayız. Garantili, güler yüzlü ve ekonomik servisin Uğurmumcu mahallesinde adresi biziz. Her gün bölgemizdeki onlarca müşterilerimiz gibi yapmanız gereken bizi 0541 359 44 43 numaralı telefonumuz üzerinden aramak.

Günümüzde beyaz eşya cihazları her evin en temel gerekliliklerinden birisi haline geldi. Modern yaşam standartlarını şekillendirmesinden, günlük ev işlerine kadar her konuda en büyük yardımcılar haline geldi. Arçelik ise beyaz eşya teknolojisindeki kalite ve gelişmişliğiyle en çok tercih edilen konumunda bulunuyor.

Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinde meydana gelebilecek arızalanmalarda ise Uğurmumcu Arçelik Servisi tarafından hem kaliteli hem de ekonomik çözümler sağlanmaktadır. İlçe genelinde 30 yıllık süredir Arçelik markalı beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri ürünleri için profesyonel servis hizmeti sunuyor.

Uzman teknisyenlerden oluşan ekibi, gelişmiş altyapısı ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile bölgede cihazların her zaman yüksek performanslı ve uzun ömürlü kullanılmasını sağlıyor.

Serviste Hangi Hizmetler Var?

  • Arçelik çamaşır makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik bulaşık makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik kurutma makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik buzdolabı arıza tespit ve onarım
  • Arçelik set üstü ocak arıza tespit, Doğalgaz-LPG dönüşüm ve onarım
  • Arçelik fırın arıza tespit ve onarım
  • Arçelik Klima arıza tespit ve onarım
  • Arçelik Kombi arıza tespit ve onarım
uğurmumcu arçelik servisi

Neden Servisimiz?

Beyaz eşya cihazları hassas teknolojileriyle yüksek performans ve uzun ömürlü kullanım sunar. Arçelik beyaz eşya ürünlerinin bu standardını sürdürebilmesi içinde arızası halinde eş değer kalitede servis hizmetinin sunulması gerekir. Cihazlardaki arızaların hızlı, kaliteli ve aynı zamanda ekonomik şekilde giderilmesi gerekir. Uğurmumcu Arçelik Servisi olarak ilçede 30 yıldır bu standartları sunuyoruz. Uzman kadromuz, modern servis altyapımız ile her zaman kaliteli ve güler yüzlü beyaz eşya servisi sunuyoruz.

Bölgede güler yüzlü hizmet anlayışımız, şeffaflık ve güvenirliliğimiz nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Üstelik tüm işçilik ve yedek parçalar için 1 yıllık garanti desteğimizde hizmetlerimizde güven sunuyoruz.

Arçelik Beyaz Eşya Servis İletişim

Uğurmumcu Arçelik Servisi hizmetlerimizden 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden Arçelik markalı beyaz eşya ürünleriniz ile ilgili arıza, bakım ve hatta kurulum işlemleri için rahatlıkla destek alabilirsiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız bildirimlerinize bölgedeki ekiplerimizce çok kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanacaktır. Aynı gün ve yerinde Arçelik beyaz eşya servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir