Sarıgazi Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Sarıgazi Arçelik Servisi firmamız, 1992 yılından bu güne Sancaktepe, Sarıgazi, Samandıra, Cumhuriyet mahallesi, İnönü mahallesi ve Yenidoğan civarında Arçelik, Beko, Altus markalı Beyaz eşya, klima, kombi cihazlarınıza teknik servis hizmeti sunmaktadır.

Garantili, güler yüzlü ve ekonomik teknik servis hizmeti anlayışımızla sizlere hizmet etmekteyiz.

Sarıgazi Arçelik Servisi

Beyaz eşya teknolojisi, modern toplum yaşantısının önemli birer parçası haline geldi. Her geçen gün kullanımı yaygınlaşıyor. Bu gelişim ve kullanım yoğunluğu da beraberinde servis hizmetlerine olan ihtiyacı arttırıyor. İleri teknolojiye ve mühendisliğe sahip olmalarına rağmen beyaz eşya cihazları arızalanıyor. Arızalanmalar farklı nedenlere bağlı olarak meydana gelse de çözümsüz değildir. İşte bu tip durumlarda profesyonel çözümlerden destek alınabiliyor.

Beyaz eşya arızalanmalarında profesyonel müdahale Sarıgazi Arçelik Servisi tarafından sağlanıyor. Hem teknik ekip hem de teknik ekipman bakımından kapasitesiyle fark yaratıyor. Beyaz eşya servis hizmetleri konusunda 30 yılı aşkın deneyimiyle de kurumsal standartlarda hizmetler sunuyor. Özellikle de sertifikalı ve deneyimli teknik kadromuz ve modern servis altyapısı anlayışımızla beyaz eşya arızalarının giderilmesini sağlıyoruz.

Hangi Cihazlara Servis Hizmeti Sunuluyor?

  • Arçelik çamaşır makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik bulaşık makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik kurutma makinesi arıza tespit ve onarım
  • Arçelik buzdolabı arıza tespit ve onarım
  • Arçelik fırın arıza tespit ve onarım

Neden Sarıgazi Arçelik Servisi

Sarıgazi Arçelik Servisi olarak uzun yıllardır ilçe genelinde profesyonel standartlarda hizmet sunuyoruz. Uluslararası beyaz eşya servis standartlarına uygun hizmet yaklaşımımızla Arçelik markalı cihazlarınızın kullanım ömrünü uzatıyor, performans stabilitesi sağlıyoruz.

  • Şeffaf ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Garantili beyaz eşya onarımı
  • Garantili ve orijinal parça değişimi
  • Tüketici memnuniyeti hedefi
  • Profesyonel, sertifika ve tecrübeli teknisyen ekipleri
  • 7/24 kesintisiz servis hizmeti
  • Yerinde arıza tespit ve onarım hizmeti

Sarıgazi Arçelik Servis İletişim

Tuzla ilçesi genelinde her türdeki Arçelik markalı cihaz arızası ile ilgili olarak 7 gün 24 saat servis firmamızdan destek alabilirsiniz. Sarıgazi Arçelik Servisi olarak tüm Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinizin onarımını süratle gerçekleştiriyoruz.

0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimizden oluşturacağınız bildirimlere, en kısa süre içerisinde bölgedeki mobil ekiplerimizle dönüş sağlıyoruz. 7 gün 24 saat talepleriniz kısa sürede ve yerinde servis hizmeti ile yanıtlanmaktadır.

Uzman teknisyenler tarafından kontroller süratle tamamlanıyor. Daha sonra kapsamlı ve kolay anlaşılır raporla onayınız alınarak, yerinde servis müdahalesiyle cihazınızın arızası gideriliyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir