Ünalan Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Ünalan Arçelik servisi olarak, 1992 yılından beri Ünalan mahallesinde Arçelik servisi hizmeti sağlamaktayız. Garantili ve hızlı hizmet arıyorsanız, siz de her gün onlarca müşterimizin yaptığı gibi bizi hemen arayın ve tüm problemlerinizi unutun. Orjinal yedek parça ve işçiliğimize 1 yıl garanti veriyoruz. Genç, deneyimli ve güler yüzlü kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Ünalan Semtinde yaşıyor ve Arçelik markalı beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınıza teknik servis hizmeti arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bizi 0541 359 44 43 numaralı telenumuzdan arayarak uzman teknik hizmet alabilirsiniz.

Hizmetlerimz;

Çamaşır makinesi servisi

Buzdolabı tamiri

Bulaşık makinesi tamiri

Kombi servisi tamir ve bakımı

Klima tamir ve bakımı

Ünalan Arçelik Beyaz Eşya Klima ve Kombi  Servisi

Teknoloji yaşamın merkezinde bulunuyor. Özellikle insanların yaşamlarında her alanında önemli çözümler sunan Arçelik beyaz eşya teknolojileri ile yaşam standartlarının da çok daha kaliteli seviyelere ulaşmasını sağlıyor. İleri nesil teknolojilere sahip olan Arçelik çamaşır makineleri ise günümüzün en çok tercih edilen beyaz eşya ürünleri arasında yer alıyor. Birbirinden kaliteli ve fonksiyonel özelliklere sahip olan Arçelik çamaşır makinelerinde ileri teknoloji bulunuyor olması, herhangi bir arızalanma durumunda bu teknolojiye ilişkin bilgi ve deneyim sahibi olan teknik ekipler tarafından arıza onarımların gerçekleştirilmesi gerekir. Bu noktada Üsküdar Ünalan Arçelik Servisi ileri nesil teknolojik altyapısı ile Arçelik çamaşır makinelerinin onarımlarını en etkin şekilde gerçekleştiriyor.

Üstün özelliklere sahip olan mekanik sistemler nedeni ile arızaların oluşması son derece doğaldır. Ayrıca düzenli olarak yıllık periyotlarda çamaşır makinesi bakımının gerçekleştirilmesi oldukça büyük bir önem arz ediyor. Ancak oluşabilecek arızalanmalarda profesyonel destek alınması çok büyük bir önem arz ediyor. İleri nesil teknolojilere sahip olan Arçelik çamaşır makineleri her ne kadar ileri nesil özelliklere sahip olursa olsun zamanla devamlı su alırken, yıkama programını bir türlü başlatmaması sorunu ile karşı karşıya kalınabiliyor. Bu durum yarattığı gereksiz enerji tüketimi gibi çok sayıdaki soruna yönelik olarak kesinlikle profesyonel destek alınması gerekir. Ünalan Arçelik klima Servisi merkezinde Arçelik çamaşır makinelerindeki bu soruna yönelik olarak hızlı ve pratik arıza tespit çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Ünalan Arçelik Servisi merkezi teknik ekipleri arıza tespit ve onarım çalışmaları kapsamında elektrikli su giriş ventillerinde arızalanma olabileceğinden ventil bobinleri kontrol edilmektedir. Eğer herhangi bir arıza tespit edilirse değişimi gerçekleştirilir. Enerji olmadığı halde içeriye su alıyor ise ventillerde arızalanma bulunmaktadır ki parça değişimi gerçekleştirilir. İkincil olarak ise su seviye anahtarı bozulmuş olabileceğinden su seviye anahtarında arıza kontrolü yapılır ki anahtara bağlı olan ince hortum yerinden çıkmış olabilir. Bu durumda teknik ekipler tarafından yerine takılarak arıza giderilir. Anahtar kontaklar bozuk olabilir. Kontaklar bozuk olduğundan dolayı ventil bobinlerinin enerjisini kesemeyeceğinden devamlı su alır. Bu durumda da parça değişim uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir