Kavacık Arçelik Servisi 0216 471 59 56

Kavacık Arçelik servis firması olarak, 1992 yılından beri Beykoz Kavacık semti yanı sıra Soğuksu, Otağtepe, Kanlıca, Ortaçeşme, İncirköy, Tokatköy ve civarına Arçelik, Beko, Altus markaları için servis hizmeti sağlıyoruz.

Beyaz eşyalar, gündelik yaşam standartlarımız üzerinde eşsiz bir role sahiptir. Ancak bu rollerini genellikle çeşitli arızalar oluşturduklarında fark ederiz. Her ne kadar ileri teknik mühendislik ve teknolojiyle donatılmış olursa olsun, her cihaz bir noktada arıza oluşturur. İşte bu tür zamanlarda, aslında ne kadar önemli olduklarını anlarız.

Arızaların giderilmesindeyse Kavacık Arçelik Servisi, eşsiz hizmet kalitesiyle sorununuzun gerçek çözümünü oluşturabilme kapasitesine sahip. Bu alanda sunduğu hizmetleri 30 yıldan uzun zamandır sürdüren teknisyen kadromuz, birikim ve tecrübeleriyle tüm arızaların kolayca giderilmesini sağlıyor. Kavacık bölgesine yakın konumuyla, tüm hizmet taleplerinizi en süratli şekilde yanıtlayabiliyoruz.

Servis Hizmetleri Hangi Ürünlere Sunuluyor?

Arçelik Fırın ve Set üstü ocak arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Buzdolabı arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Çamaşır Makinesi arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Bulaşık Makinesi arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Kurutma Makinesi arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Kombi arıza tespit, tamir ve tüm servis hizmetleri

Arçelik Klima arıza tespit, tamir ve bakım hizmetleri

Neden Firmamızı Seçmelisiniz?

Kavacık Arçelik Servisi olarak, 30 yıldır bilgenin hizmetindeyiz. Bizi seçmeniz için bazı sebepler;

Güler yüzlü hizmet

Kurumsal yapının avantajları

Ekonomik hizmet sunumu

Orijinal yedek parça kullanım garantisi

Tüm onarım hizmetlerinde 12 ay özel garanti

Tecrübeli ve geniş birikime sahip teknisyen kadrosu

Süratli ve nitelik yerinde onarım hizmet anlayışımız

Arçelik Servis Çağrı Merkezi

Kavacık Arçelik Servisi çağrı merkezine, 0216 471 59 56 numaralarını kodlayarak, her gün ve har saat ulaşabilirsiniz. Tüm hizmet taleplerinizi iletebileceğiniz merkezimiz, servis konusunda ki tüm ihtiyaçlarınıza süratle yanıt oluşturacaktır.

Kavacık ve yakın bölgelerine sunulan servis hizmetlerimiz, dakikalar içerisinde yanıtlanabilme özelliğine sahiptir. Bölgeye yakın konumuz nedeniyle, yerinde hizmet sunumumuz da süratle gerçekleşir. Arızalardan kaynaklı olarak yaşadığınız tüm sorunları, en kısa süre içerisinde yerinde onararak çözümlüyoruz.

Çağrı merkezimiz, karşılaştığınız sorunla ilgili bilgi alabileceğiniz ve hizmet taleplerinizi oluşturabileceğiniz bir yaklaşıma sahiptir. Oluşan sorunun çözümüyle ilgili, doğrudan teknisyenlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Arıza tespiti ve tamir işlemlerini, yerinde sunduğumuz servis hizmetleriyle karşılıyoruz. Tüm hizmetlerimiz 12 ay boyunca özel garantimizle sunuluyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir