Klimada Fan Motoru Neden Verimli Çalışmaz? Nasıl Çözülür?

Klimalar ısıtma ve soğutma fonksiyonunu temel olarak fan motoru ile sağlamaktadır. Fan motorunun oluşturduğu güç ile belirlenen sıcaklık değerlerinde hava üflemesi gerçekleştirilir. Bu şekilde temelde basit çalışma prensibine sahip olan klimada fan motorunun verimli çalışmaması ısıtma ve soğutma fonksiyonunun tam olarak kullanılamamasına neden olur. Bu gibi durumlarda bireysel olarak yapılabilecek herhangi bir müdahale şansı bulunmaması sebebi ile mutlaka en kısa zaman dilimleri içerisinde uzman teknisyenlerin görev aldığı kurumsal Gülsuyu Arçelik Servisi hizmetlerine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir. Alanında uzman ve deneyim sahibi teknik personeller tarafından gerekli olan müdahaleler için en kısa süre içerisinde ilgili adrese ulaşılmaktadır. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çağrı merkezi aracılığı ile bu profesyonel servis desteğine ulaşabilmek mümkündür. Kolay bir şekilde yaşanan soruna ilişkin olarak detaylı bilgi aktarımını, deneyimli çağrı merkezi personelleri aracılığıyla yapabilmek mümkündür.

Klimanın modeline ve yaşanan sorun/sorunlara ilişkin olarak tam donanımlı servis araçları ile ilgili adrese ulaşan Cevizli Arçelik Servisi teknik personelleri, tüm işlemleri yerinde gerçekleştirmektedir. Klimayı yerinden sökmek durumunda kalmadan yanlarında bulunan teknik teçhizat ile hem tüketicinin klimada yaşadığı sorununun ana kaynağı olan arızanın tespit edilmesi hem de bu arıza için gerekli olan onarım müdahalelerin gerçekleştirilmesi yerinde yapılır. Bu şekilde klimanın hem ısıtma hem de soğutma fonksiyonlarının en kısa süre içerisinde yeniden sorunsuz bir şekilde tam performanslı olarak kullanılmaya başlanılması mümkün oluyor.

Klimanın fan motorunun işlevini tam veya hiç yerine getirememesi problemi temel olarak termostat arızası, ekovat termiği arızası, ekovat rölesi arızası, kalkınma kondasatörü arızası ve genel ekovat arızası nedeni ile meydana gelebilmektedir. Uzman teknisyenler tarafından Küçükyalı Arçelik Servisi hizmetleri kapsamında klimanın bu ilgili parçaları kontrol edilir. Yapılan kontrollerde hangisinde arıza olduğu belirlenir ise kaliteli çözüm sağlanabilmesi amacı ile sadece orijinal yedek parça ile değişimi gerçekleştirilir. Bu şekilde kısa süre içerisinde tekrar tekrar arızalanarak, tüketici açısından ciddi servis hizmeti maliyetleri oluşturmasına neden olmaması sağlanmaktadır. Üstelik tüm hizmetler 1 yıllık olarak da firma bünyesi kapsamında garanti altına alınmaktadır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir