Soğanlık Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Soğanlık semtimiz ve Kartal ilçemiz civarında Baymak markalı kombi ve klima cihazlarınıza servis hizmeti sunuyoruz.

Soğuk kış günlerinde kombi cihazlarınız için bakım ve teknik servis hizmetimizle her daim yanınızda oluyoruz.

Garantili kombi hizmetimizle Baymak markası için sıcak yuvalarınızın teminatı olmaya devam ediyoruz.

Sizde her gün onlarca müşterilerimizin yaptığı gibi bizi 0541 359 44 43 numaralı telefonumuzdan arayarak sorunlarınızdan kurtulun.

Kombileriniz için aşağıda bazı arıza tarifleri vardır.

soğanlık baymak

Kombide Aşırı Isınma Arızası Neden Olur? Nasıl Çözülür?

Kombinizin marka ve modeline göre değişen hata kodları ile dijital gösterge ekranı üzerinde kombide aşırı ısınma arızası için hata kodu alırsınız. Bu hata kodu, normal şartlarda anlamanızın pek de mümkün olmadığı kombideki suyun aşırı ısınması sorununa dair bilgi sahibi olmanızı sağlar. Böyle bir hata aldığınızda profesyonel Soğanlık Kombi Servisi desteği almadan yapabileceğiniz 3 adım bulunuyor. Bu adımlar ise sırası ile kombinizin basınç seviyesinin 1 bar ile 1.5 bar aralığında olup, olmadığını kontrol etmek, kombi resetleme yapmak ve mekanda bulunan peteklerin en az 3 tanesinin vanasının açık olduğundan emin olmak şeklindedir. Bu hususlarda bir problem görünmüyorsa mutlaka en kısa sürede servisimizin iletişim kanalları ile destek almalısınız.

Kombide Aşırı Isınma Sorunu Çözümü

Kombinizde aşırı ısınma sorunu farklı nedenlere bağlı olarak meydana gelebilir. Soğanlık Baymak Kombi Servisi merkezimizin kısa sürede adresinize ulaşan uzman personelleri, kombinizde aşırı ısınma sorununun hangi etkene/arızaya bağlı olarak ortaya çıktığının tespiti gerçekleştirilir. Uzman personellerimiz kombinizde;

Ana eşanjörde kireçlenme,

Devir daim pompası sıkışması,

Üç yollu vana arızası (kendiliğinden yer değiştirme-çalışmada ortada kalması),

Kalorifer filtresinde tıkanıklık,

Sistem içinde hava birikmesi,

Kuru yanma sorunu,

Problemleri ile ilgili kontroller sağlanır. Bu parçalarda tespit edilen problemler hem hızlı hem de ekonomik şekilde yerinde onarılarak, kombinizin aşırı ısınma sorunu çözüme kavuşturulur. Kombinizde aşırı ısınma gibi alacağınız tüm hata kodları için mutlaka gerekli olan profesyonel destek için servisimize başvurunuz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir