Kurtköy Samsung Servisi 0216 471 59 56

örnek mahallesi samsung servisi

Kurtköy Samsung Servisi olarak, tüm faaliyetlerimizi çağımızın gerekliliklerine göre özel bir şekilde tasarladık. Beyaz eşya teknik servisi, kombi ve klima cihazlarının teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini bölgemizde 30 yılı aşan bir süredir başarıyla sürdürüyoruz. Bu uzun hizmet yılları boyunca oluşmuş ve paha biçilmez bilgi birikimlerimiz, hizmet kalitemize doğrudan yansıyan bir avantajımız haline dönüşmüştür. Deneyimli ve ileri uzmanlıklara sahip teknik servis kadromuz, çağın gerekliliklerine yanıt oluşturabilme kapasitesine sahip hizmet yaklaşımımızla birleşiyor. Beyaz eşyalar, kombi ve klima gibi dayanıklı tüketim malzemeleri, günümüzün yaşam standardının devamlılığında benzersiz bir role sahiptir. Bu ürünlerin çeşitli nedenlerle arızalar oluşturması, yaşamlarımızda büyük sıkıntılar ve külfetli dönemlerin de ortaya çıkmasına neden olur.

Bu kapsamda Kurtköy Samsung Servisi olarak, üstlendiğimiz görevin sorumluluğu ve öneminin bilinciyle hareket ediyoruz. Sunulan hizmetlerin bu olumsuzluktan en kısa süreler içerisinde kurtulmanızı sağlayacak şekilde olması için özel bir yapılanma geliştirdik. Süratli yanıt, yerinde arıza tespiti, yerinde onarım hizmetleri sunabilme potansiyelimiz, yaşamınızın yüksek standartlarla sürdürülebilirliğini de garantilemek amacındadır.

Kurtköy Samsung Servisi Gelişmiş Teknik Servis Hizmetleri Sunuyor

Kurtköy Samsung Servisi, markasının teknik servis hizmetlerini sunuyor. Sahip olduğu ileri teknik bilgi birikimi ve eğitimi, tüm beyaz eşya ürünleri, kombi ve klima cihazlarının yerinde onarımını gerçekleştirebilme potansiyeline sahip olmamızı sağlıyoruz. Her gün ve her saat hizmet sunan gezici teknik servis hizmetlerimizden faydalanabilmek için, 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Tarafımıza ulaşan tüm hizmet taleplerini, dakikalarla ifade edilecek bir süratle yanıtlıyoruz.

Teknik servis merkezimiz, Pendik’ de bulunuyor. Bu merkezden hareketle, tüm Anadolu Yakasına erişebilen gezici teknik servis ünitelerimizle hizmetinizdeyiz. Gezici teknik servis ünitelerimiz, her duruma yerinde müdahale edebilecek özellikte yapılandırılmıştır. Benzersiz hizmet yapımız, aynı zamanda sunulan tüm hizmetlerin en ekonomik koşullarla sunulabilmesini hedefliyor. Çağımızın benzersiz koşullarına uyumlu çözümler oluşturabilmek için, 30 yıllık deneyimlerimiz ve bilgi birikimlerimize başvuruyoruz. Sunduğu onarım hizmetlerinin yüksek kalitesine güvenen Kurtköy Samsung Servisi, tüm onarımların aynı arıza için bir yıl boyunca sigorta kapsamına alınmasını sağlıyor. Onarım amacıyla yapılan tüm müdahalelerimiz, bir yıl boyunca tarafımızdan özel olarak sigortalanıyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir