Sarıgazi Bosch Servisi 0216 471 59 56

Sarıgazi Bosch Servisi, eşsiz hizmet kalitesi ve geniş teknik uzman kadrosuyla 30 yıldır üstün bir başarıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Sancaktepe merkezli olmak üzere, Anadolu Yakasının tamamında Bosch, Profilo ve Siemens markalı tüm beyaz eşya ürünleri, klima ve kombi teknik servis hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sunuyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz otuz yılı aşkın süre içerisinde, teknolojinin de süratle değişmesine şahitlik yaptık. Değişen yaşam standartlarına paralel bir biçimde, kullanıcıların değişen hizmet taleplerinin oluşmaya devam ettiği bir süreç yaşanıyor. Aynı zamanda Bosch markasının kendisine özel ileri tasarım mühendisliği ve teknolojisi bulunuyor. Tüm bu ayrıntılar, sunulan teknik servis hizmetlerinin de her adımda daha fazla zorlaşmasına neden oluyor.

Sarıgazi Bosch Servisi Yerinde Teknik Servis Hizmetleri Sunuyor

Sarıgazi Bosch Servisi

Alanlarında eğitimli teknik personellerimiz, aynı zamanda sürekli yenilenen teknolojiyle eş zamanlı bilgi güncellemesi yapabilme yeteneğine sahiptir. Uzman kadromuzla sunduğumuz hizmetler, aynı zamanda yerinde arıza tespiti ve yerinde onarım kabiliyeti oluşturacak şekilde yapılandırılmıştır. Sarıgazi Bosch Servisi, gezici teknik servis üniteleri, tam donanımlı bir şekilde tasarlanmıştır. Tüm onarım hizmetlerinin yerinden gerçekleştirilebilmesi amacıyla, tam donanımlı olan gezici ünitelerimiz, aynı zamanda uzman teknik servis personelleriyle de desteklenmiştir. Bu sayede çeşitli nedenlerle beyaz eşya, klima ve kombi gibi cihazların tamamı için, yerinde parça değişimi ve gerekli teknik servis hizmetleri konusunda ileri çözümler oluşturuyoruz.

Sarıgazi Bosch Servisi Ekonomik Teknik Servis Çözümleri Sunuyor

Sarıgazi Bosch Servisi çağrı merkezi olan 0216 471 59 56, her gün ve her saat olmak üzere hizmet taleplerinizi ulaştırabileceğiniz bir özelliğe sahip. Beyaz eşya ürünleri, klimalar ve kombi gibi cihazların yaşamlarımıza sağladığı konforun yanında, vazgeçilmez konumları bulunur. Olası arızaların neden olduğu külfetli durumlar, doğrudan yaşamlarımızın olumsuz şekilde etkilenmesine sebep olur. Bu istenmeyen durumlara en kısa sürelerde çözüm oluşturmak için, tüm yapılanmamızı özel bir şekilde gerçekleştirdik. Oluşan sorunların süratle ve nitelikli olarak çözümlenmesi sayesinde, yaşam standartlarının sürdürülebilirliğine önemli katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Sunulan tüm hizmetlerimizin en ekonomik koşullar altında sunulabilmesi hedefiyle hareket eden kuruluşumuz, en üst düzeyde tüketici memnuniyeti oluşturmaya odaklanmıştır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir