Kozyatağı Bosch Servisi 0216 471 59 56

Kozyatağı Bosch Servisi, tecrübeli teknik personelleri ve 30 yıllık bilgi birikimiyle benzersiz bir hizmet sunumu gerçekleştiriyor. Bosch, Profilo ve Siemens markalarının tüm beyaz eşya ürünleri, kombi ve klimaları için sunduğumuz teknik servis hizmetlerimiz, Kadıköy merkezli olarak sunuluyor. Kozyatağı başta olmak üzere tüm Anadolu yakası için sunduğumuz hizmetlerimiz de, yerinde arıza tespiti ve yerinde onarım gerçekleştirmeye yönelik özel bir yapılanmamız bulunuyor. Gezici teknik servis ünitelerimiz, tüm hizmet taleplerini en kısa süreler içerisinde yanıtlamak amacıyla oluşturulmuştur.

Beyaz eşya teknik servis hizmetleri, süratle gelişen teknoloji ve bu teknolojinin markalar tarafından özel bir mühendislikle kullanılması nedeniyle her dönemde daha zorlaşan bir alandır. Gelişen teknoloji ve Bosch gibi markaların bu teknolojileri kendisine özgü bir şekilde kullanıyor olması, mutlaka sürekli tazelenen teknik bilgilerin edinilmesini gerektiriyor. Kozyatağı Bosch Servisi teknik personel kadrosu, alanlarında geniş bilgi birikimi ve güncellenen verilerle desteklenmiş bir profesyonelliğe sahiptir. Bu sayede bakım ve onarım desteğine ihtiyaç duyan tüm beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarının, daha uzun kullanım ömrü oluşturulması sağlanır.

Kozyatağı Bosch Servisi Ekonomik Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Teknik Servis Hizmetleri

Kozyatağı Bosch Servisi

Kozyatağı Bosch Servisi, 30 yıldan daha uzun bir süredir sunduğu hizmetleriyle, sayısız yaşama dokunmuş ve yaşam standardının korunmasına katkı sağlamıştır. Bu uzun hizmet sürecimizde, kullanıcıların taleplerinin en iyi şekilde karşılanabilmesi için eşsiz bir bilgi birikimi de oluşturduk. Kullanıcının değişen ihtiyaç yapısına uygun olarak, yeni hizmetler sunmak konusunda, her hizmet sunumunu aynı zamanda bir araştırma olarak ele aldık.

Tüm hizmet taleplerinizi iletebileceğiniz çağrı merkezimiz 0216 471 59 56, taleplerin tarafımıza ulaşmasından dakikalar sonrasında yanıt bulacağı şekilde bir hizmet yaklaşımına sahibiz. Bu sayede beyaz eşyalar, kombiler ve klimaların yaşamlarımıza sağladığı konfor ve kolaylıkların kesintisiz devam etmesinin garantisini oluşturuyoruz. İhtiyaç duyulması halinde onarım sırasında gerçekleştirdiğimiz tüm parça değişimlerini, orijinal yedek parça kullanarak gerçekleştiriyoruz. Sunduğu hizmetin kalitesine güvenen kuruluşumuz, aynı zamanda tüm onarım hizmetlerini aynı arıza için 1 yıl boyunca sigorta kapsamına alıyor. Kullanıcıların beklentilerinin en yüksek şekilde karşılanması için, özel hizmet yapımızla tanışmanızı tavsiye ediyoruz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir