Kartal Bosch Servisi 0216 471 59 56

Kartal Bosch Servisi, kaliteli ve ekonomik teknik servis hizmetleri güvencesiyle, 30 yılı aşkın bir süredir Kartal ilçesi bölgemizde faaliyetlerini sürdürüyor. 0 216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimize, ihtiyacınız olduğu her zaman bırakabileceğiniz hizmet talepleriniz, dakikalar içerisinde yanıtlanıyor. Bölgede sunduğumuz hizmetlerin uzun yıllara dayanıyor olması, aynı zamanda kullanıcının ihtiyaçlarını belirlememizi ve geniş bir bilgi birikimi edinmemizi sağladı.

Bu çerçevede sunduğumuz tüm teknik servis hizmetlerimiz, kişiye özel çözümler üretebilme yeteneğine sahiptir. Bosch markasının yüksek kalite ve verim sunan klima, kombi ve tüm beyaz eşya ürünleri için sunduğumuz hizmetlerimiz, markanın tüm özel teknolojisinin hâkimiyetiyle gerçekleşir. Gerektiğinde parça değişimlerini, markanın orijinal yedek parçalarıyla gerçekleştiriyoruz. Bu sayede cihazlarınızın verimli bir şekilde ve uzun kullanım ömrüne sahip olmasını sağlıyoruz.

Kartal Bosch Servisi Özel Garantiyle Hizmet Veriyor

Kartal Bosch servisi, teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerinin tamamını, bir yıllık özel garantisiyle koruma altına alıyor. Sunduğu tüm teknik servis hizmetlerine güvenen kuruluşumuz, işçilik dâhil olmak üzere, tüm hizmet sunumlarını bir yıllık özel firma garantisi altına alıyor. İlçe merkezli olarak sürdürdüğümüz teknik servis çalışmalarımız, İstanbul Anadolu Yakasının tamamına ulaştırılıyor.

Geniş bir coğrafyaya süratli ve nitelikli hizmet sunmak amacıyla yapılandırdığımız özel gezici teknik servis birimlerimiz bulunuyor. Özel donanımlarla birlikte, uzman teknik servis personelleri de bulunan gezici ünitelerimiz, yerinde arıza tespiti ve yerinde onarım hizmetleri sunma yeteneğine sahiptir. Bu sayede tarafımıza ulaşan tüm hizmet taleplerini, aynı gün içerisinde ve dakikalar içerisinde yanıtlıyoruz.

Kartal Bosch Servisi Yaşam Kalitenizi Yükseltiyor

Günümüzün yaşam tarzında, beyaz eşya, klima ve kombi gibi cihazla büyük bir öneme sahip. Yaşam kalitemiz üzerinde olumlu etkileri olan bu cihazların, herhangi bir nedenle arızalanmaları da, tersi olarak yaşam kalitemizi olumsuz etkiler. Bu sebeple bu tür sorunların giderilmesinin kısa süreler içerisinde olması elzemdir.

Bu özel sorumluluğunun farkındalığında sunduğu teknik servis hizmetleriyle, Kartal Bosch Servisi yaşam kalitenizi yükseltmek için özel bir hizmet sunumu gerçekleştirir. Her projeyi kendi koşullarıyla değerlendiren ve çözüm üreten kuruluşumuz, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve deneyimlere sahiptir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir