Mamak Siemens Yetkili Servisi

siemens yetkili servisi

Mamak Bölgesine Hizmet Veren Siemens Yetkili Servisleri

ANKARA – ÇANKAYA Bölgesinden Sorumlu Yetkili Servisimiz

ANKARA Fabrika Merkez Servisi (KUZEY AND. BLG.)Siemens Servisi Hakkında

Uzman Siemens yetkili servisleri, Siemens markalı ürünlere satış öncesi ve sonrası hizmetler sunmaktadır. Servis hizmetlerimiz, sürekli profesyonel eğitime tabi tutulan ekiplerimiz tarafından hızlı ve kaliteli bir şekilde müşteri memnuniyeti ilke edinilerek gerçekleştirilir. Siemens, 400’e yakın yetkili servis noktası ile montaj, bakım ve onarım hizmetleri verir.

Servis randevuları müşterilerin evde servis bekleme sıkıntısını çözmek üzere 2 saat aralığında verilmektedir. Bosch temizlik ve bakım ürünleri, cihazınızın ömrünü uzatmak ve ilk günkü görüntüsünü korumak için en güvenilir çözümdür. Aksesuar ürünleri hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için 444 66 88 numaralı Siemens Çağrı Merkezi’ni aramanız yeterlidir; ürünler adresinize teslim edilir.

Hizmet verdiğimiz bölgeler: 100.yıl, A.o.çiftliği, Abidinpaşa, Akdere, Altındağ, Aydınlıkevler, Bahçelievler, Balgat, Bilkent, Birlik, Boğaziçi, Cebeci, Çankaya, Çayyolu, Demirlibahçe, Dışkapı, Dikmen, Esat, Esertepe, Etimesgut, Etlik, Gülveren, Hasköy, Hasköysubayevleri, Hüseyingazi, İskitler, Kalaba, Karataş, Kavaklıdere, Kayaş, Maltepe, Mamak, Öveçler, Samanpazarı, Telsizler, Ulubey, Ulus, Yenimahalle, Yenişehir, Yurtçu, Zafertepe

HaritaUydu

Klavye kısayollarıHarita verileri ©2022Kullanım ŞartlarıHarita hatası bildirin

  • Siemens ANKARA Fabrika Merkez Servisi (KUZEY AND. BLG.), ANKARAMUTLUKÖY MAH. 1961.CAD(ESKİ 4.CAD) NO:4 ÜMİTKÖY

2. Siemens ELMADAĞ Yetkili Servisi (KUZEY AND. BLG.), ANKARA

KEMALPAŞA MAH. ÖZBEK SOK. NO:2/C

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir