Altunizade Bosch Servisi 0216 471 59 56

Altunizade Bosch servisi, pek çok farklı özelliğiyle, sektöründe öncü bir hizmet modeline sahiptir. İstanbul Anadolu Yakası için sunduğumuz Bosch kombi, klima ve beyaz eşya ürünleri teknik servis hizmetlerimizi, Üsküdar Altunizade merkezli olarak sürdürüyoruz. Bosch markasının dünya genelinde, alanında sahip olduğu yüksek itibar, markanın günümüzün yaşam kalitesinin oluşmasında oynadığı büyük rol nedeniyledir. Mühendislik, teknoloji ve teknik açılardan sahip olduğu özellikleri, sektöründe diğer tüm ürünlerden farklı ve daha kaliteli ürünler ortaya koymasına neden olur. Bu sebepler aynı zamanda teknik servis, bakım ve onarım gibi hizmetlerin, mutlaka Bosch markasının sürekli gelişen teknik ve teknolojik özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olan kişiler tarafından sunulmasını gerektirir. Sürekli güncellediğimiz bilgi birikimimiz, Bosch markalı kombi, klima ve beyaz eşya ürünleri için en nitelikli teknik servis hizmetlerini sunabilmemizi sağlıyor.

Altunizade Bosch Servisi Süratli Hizmet İlkesi

Ataşehir Bosch servisi, ilçe merkezli olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Buna karşın tüm Anadolu Yakası için sunduğumuz Bosch teknik servis hizmetlerimizin, en süratli şekilde adresinize ulaşmasını sağlıyoruz. Gezici teknik servis ünitelerimiz aracılığıyla oluşturduğumuz hizmet yapımız, tüm teknik servis, bakım ve onarım ihtiyaçlarınıza en kısa sürelerde yanıt oluşturabilmemizi sağlıyor. Bosch teknik servis hizmetlerimizin tamamı, yüksek kaliteli hizmet sürecimize güvenimiz nedeniyle, 1 boyunca özel sigortamız ile koruma altına alınıyor. Bir yıl boyunca aynı arıza nedeniyle karşılaştığınız sorunları, ücretsiz olarak sunduğumuz teknik servis hizmetlerimizle sigortalıyoruz.

Üsküdar Altunizade Bosch Servisi Çağrı Merkezi

Altunizade Bosch servisi çağrı merkezi olan 0216 471 59 56 numarasına bıraktığınız her hizmet talebi, yerinde arıza tespiti ve yerinde onarım hizmetlerimizi sunmak için dakikalar içerisinde yanıtlanır. Yerinde onarım amacıyla özel donanımlı olan gezici teknik servis ünitelerimiz, çok karmaşık arızalar dışında tüm sorunların çözümünü adresinizde gerçekleştirir.

Karmaşık ve teknik servis merkezi müdahalesi gerektiği durumlarda, cihazınızın merkezimize nakli ve çözüm sonrası adresinize teslimi de tarafımızca gerçekleştirilir. Bosch kombi, klima ve beyaz eşya ürünlerinin tüm modelleri için, bakım, tamirat ve teknik servis hizmetlerimize başvurabilirsiniz. Bölgeden gelen tüm talepleriniz, dakikalarla ifade edilebilecek süreler içerisinde yanıtlanacaktır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir