Bostancı Bosch Servisi 0216 471 59 56

Bostancı Bosch servisi firmamız, 1992 yılından bu güne kadar Bostancı mahallemize Bosch servisi hizmeti sağlamaktadır. “Bir telefonla aynı gün servis hizmeti.” sloganımızla start verdiğimiz günden bu güne hedefimiz koşulsuz müşteri mutluluğu olmuştur. Bosc markalı beyaz eşya, kombi ve klima cihazlarınız için güvenle 0216 471 59 56 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Bostancı Bosch Servisi, beyaz eşya ve kombi teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini, 1992 yılında bu yana başarıyla sürdürüyor. Ülkemizde ve dünyada teknolojinin ve yaşam standartlarının süratle değiştiği bu süreçte, markanın ileri tasarım mühendisliği ve teknolojisinin gelişimine de tanık olduk. Günümüzde kombi ve beyaz eşya ürünleri denildiğinde akla kaliteli olarak gelen ilk marka olan Bosch, kendisine özel bir teknolojiye ve mühendislik özelliklerine sahiptir. Eski ve yeni olmak üzere Bosch kombi ve beyaz eşya ürünleri için, markanın bu özellikleri hakkında profesyonelleşmiş kişiler tarafından teknik servis hizmeti sunulması zorunludur. Yetkisiz ve sıradan bilgiyle yapılan her müdahale, Bosch ürünlerinin karmaşık yapısına yarardan çok zarar oluşturur. Cihazlarınızın verimsiz ve kısa ömürlü çalışmasına neden olur.

Bostancı Bosch Servisi Kaliteli, Ekonomik ve Süratli Teknik Servis Hizmeti Sunar

Alanlarında deneyimli, yüksek bilgi birikimine sahip teknik servis personellerimiz, en süratli ve kaliteli hizmeti, en ekonomik koşullarla hizmetinize sunma gayreti içerisindedir. Bostancı Bosch servisi, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve deneyimleriyle özel bir avantaja sahiptir. Bölgeden gelen hizmet taleplerine en süratli yanıtı verebilmek için, gezici teknik servis ünitelerimizle hizmet sunuyoruz. Bu sayede tarafımıza ulaşan tüm hizmet taleplerini, dakikalar içerisinde yerinde onarım ve arıza tespiti amacıyla yanıtlayabiliyoruz. Özel donanımlı gezici ünitelerimiz, teknik servis uzmanı ve donanımlı araçlardan oluşur. Bosch Kombi ve tüm beyaz eşya ürünleri için teknik servis hizmetlerimize, 0216 471 59 56 numaralı çağrı merkezimize başvurarak ulaşabilirsiniz.

Bostancı Bosch Servisi ile Kaliteli Hizmete Ucuza Sahip Olun

Bostancı Bosch servisi, en kaliteli hizmeti, en süratli şekilde ve aynı zamanda en ekonomik koşullar altında sunabilmek için, özel bir yaklaşıma sahiptir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde oluşturmak vizyonumuza paralel bir şekilde sonuçlar üretiyoruz. Beyaz eşyaların ve kombi, klima gibi ısıtma soğutma sistemlerinin yaşamlarımızda ki büyük önemi, genellikle arızalandıklarında anlaşılır. Bu külfetli durumdan 1 yıl boyunca özel sigortamızla koruma altına altığımız bakım ve onarım hizmetlerimize başvurarak süratle kurtulabilirsiniz. Edindiği misyonun farkındalığında sürdürdüğümüz Bosch teknik servis hizmetlerimiz, markanın saygın ilkeleriyle desteklenmiş bir hizmet sunum süreci oluşturmamızı sağlıyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir