Çamaşır Makinesi Suyu Isıtmıyor

Çamaşırlarınızın yıkama koşulu özelliklerine uygun olarak seçeceğiniz her bir yıkama programı, suyu farklı derecelerde ısıtır. Bu sayede çamaşırlarınız hem zarar görmez hem de son derece iyi bir şekilde yıkanır. Çamaşır makinenizde yıkama işleminin soğuk suyla yapıldığını fark ettiyseniz, bu bir sorundan kaynaklı olabilir. Arçelik Servisi merkezimizde, çamaşır makineleriyle ilgili bu sorunu çok sık olmasa da onarım işlemi uyguluyoruz.

Çamaşır makinesi neden suyunu ısıtmaz?

Çamaşır makinesinin soğuk suyla yıkadığı nasıl anlaşılır?

Çamaşır makinenizin yıkama suyunu ısıtıp, ısıtmadığını basit bir kontrolle anlayabilirsiniz. Su sıcaklığını kontrol etmek için çalıştığı sırada makinenizin ön kapak camına elinizi koyabilirsiniz. Böylelikle suyun ısınıp, ısınmadığını anlayabilirsiniz.

Günümüzün yeni nesil çamaşır makinelerinde yıkama suyunun ısınmaması sorunu için gösterge panelinde bir hata kodu yanar. Dijital ekranda çıkan hata kodu, çamaşır makinesi kullanma kılavuzundan teyit edilerek, suyun ısınmaması olduğu kolayca anlaşılabilir.

Çamaşır makinesi soğuk suyla yıkıyorsa, ne yapmalısınız?

Çamaşır makinenizin yıkamayı soğuk suyla yapmasını özel olarak seçmediyseniz, soğuk yıkama işlemi bir hatadan kaynaklanmaktadır. Çamaşır makinenizin yıkama işlemini soğuk suyla yaptığını fark ettiğinizde ilk kontrol etmeniz gereken şey su giriş hortumudur. Makinenizin durulama ve ön yıkama işlemi sırasında suyu ısıtamaması, boşaltım esnasında çıkan suyun soğuk olması söz konusu olacaktır. Bunun dışında çamaşır makinenizde seçtiğiniz programlar, soğuk suyla yıkama özelliğinde olabilir. Çamaşır makinenizin soğuk suyla yıkaması bunlardan birisi nedeniyle meydana gelmiyorsa mutlaka Arçelik Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmelisiniz.

Çamaşır makinenizin yıkama suyunu ısıtamaması, rezistans(ısıtıcı) başta olmak üzere bazı parçaları fonksiyonlarını yerine getiremiyordur. İşlevini kaybetmiş olan veya verimsiz çalışan parçanın hangisi olduğu Sultanbeyli Arçelik Servisi uzmanlarımızın yapacakları kontrollerle hızlıca belirlenebilmektedir. Uzmanlarımız kireçlenme, arıza ve diğer olasılıklara ilişkin yaptıkları kontrolleri ve çözüm önerilerini tarafınıza kapsamlı bir raporla sunar. Böylelikle geçmişte olduğu gibi bugünde tüm müşterilerimize hem kaliteli ve ekonomik hem de şeffaf bir çamaşır makinesi servis hizmeti sunabilmekteyiz. Üstelik firmamızda tüm çamaşır makinesi arıza onarım işlemlerinden 1 yıl garanti desteğiyle yararlanabilirsiniz. Çamaşır makineniz yıkama suyunu ısıtmıyorsa, vakit kaybetmeden hemen iletişim sayfamızda yer alan numaralarımızdan bizi arayabilir ve destek alabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir