Çamaşır Makinesinin Ekranında Hiçbir Işık Yanmıyor, Ne Yapmalıyım?

Çamaşır makinenizin kullanımında üzerindeki ışıklar size fazlasıyla yardımcı olur. Bulaşık makineniz çalışırken önündeki panelde yer alan ışıklar, işlem durumu hakkında sizi bilgilendirir. Böylelikle makinenizin hangi işlemi yaptığını, ne kadar işlem süresinin kaldığını ve tabii ki olası arızalarını takip edebilirsiniz. Bazen çamaşır makinenizin ekranında hiçbir ışığın yanmaması gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Hiçbir ışığın yanmaması durumunda doğal olarak öncelikle elektrik bağlantılarını kontrol etmeniz gerekir. Makinenizin elektrik bağlantılarında bir hata olmadığından eminseniz, vakit kaybetmeden Arçelik Servisi hizmetlerimize başvurmalısınız.

Elektrik Bağlantıları Kontrol Edilmeli

Çamaşır makinenizin bağlı olduğu elektrik tesisatında bir sorun bulunmuyor ve elektrik bağlantıları hatasız şekilde gerçekleştirilmişse tek başınıza yapabileceğiniz bir işlem şansı bulunmuyor. Çünkü bu aşamada makinenizin içinin açılması ve ilgili parçalarının uzman kontrolünden geçmesi gerekir. Arçelik Servisi olarak bu tip durumlarda bölgede her zaman müdahale için hazır bulunan tam donanımlı servis araçlarımızla kısa sürelerde yardımcı olabiliyoruz.

Çamaşır makinelerinde elektrik bağlantılarında sorunlar çok sık görülebiliyor. Servisimize gelen arıza bildirimlerinin önemli yüzdesini de bu tip çamaşır makinesi arızaları oluşturuyor. Ancak deneyimli ekibimiz ve modern servis altyapımız ile bu tip sorunlardan hem hızlı hem de ekonomik şekilde kurtulabilmenize yardımcı olabiliyoruz.

Ön Panelde Arıza Olabilir

Çamaşır makinenizin elektrik bağlantılarında bir sorun yok ve elektriği doğru şekilde alıyor ama buna rağmen gösterge panelinde görüntü alamıyorsanız, sorun bu noktadan kaynaklı olabilir. Bunun kontrol edilebilmesi için bile uzman kişiler tarafından makinenizin ön panelinin içinin açılması gerekir. Pendik Arçelik Servisi merkezimiz bu tip durumlarda tam donanımlı servis araçları ile adresinize kadar gelip, müdahaleleri yerinde gerçekleştirmektedir.

Uzman teknikerlerimiz çamaşır makinenizin ön panelini sökerek, iç kısımda yer alan bağlantıları kontrol eder. Gösterge ışıklarını, gösterge ışıklarının elektrik bağlantılarını kontrol eder. Buradaki bir sorun halinde ise hemen yenisiyle değişimini gerçekleştir. Ayrıca çamaşır makinenizin program aygıtı da arızalanmış olabilir ki bu durumda uzmanlarımız makinenizin program aygıtını özel olarak hazırlanan bilgisayarlı ortamda kontrol eder. Tespit edilen tüm arızalar için yine hassas şekilde müdahale ederek, çamaşır makinenizin onarımını sağlar. Servisimizde yapılan bu işlemlerin her biri 1 yıllık garantimiz altında bulunur.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir