Kurtköy Bosch Servisi 0216 471 59 56

Kurtköy Bosch Servisi, otuz yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimiyle hizmet sunmaya devam ediyor. Bosch, Siemens ve Profilo markalı beyaz eşya bakım ve onarım hizmetlerimizin, kullanıcıya süratle ulaşabilmesi amacıyla özel bir yapılanmamız bulunuyor. Teknik personel ve özel donanımlarla yapılandırdığımız gezici ünitelerimiz, bölgeden gelen tüm hizmet taleplerini dakikalar içerisinde yanıtlıyor. Gerek kullanım yanlışlıkları, gerek şebeke sorunları, kombi, çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi ve benzeri beyaz eşyaların zaman zaman çeşitli arızalar oluşturmasına neden oluyor. Beyaz eşyaların yaşam standartlarımız açısından sahip olduğu büyük önem, bu tür arızalar sırasında daha net ortaya çıkıyor.

Bu külfetli sorundan bir an önce kurtulmanızı sağlayacak hizmet yaklaşımımız, yerinde tespit ve onarım yeteneğimizle mümkün oluyor. Bosch markalı tüm beyaz eşya ürünleri için bakım, onarım ve teknik servis hizmetlerimize 0216 471 59 56 numaralı Pendik Kurtköy Bosch Servisi çağrı merkezimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Tarafımıza ulaşan tüm hizmet talepleri için süratle arıza tespiti hizmetimizi adresinizde sunuyoruz. Belirlenen arızanın çözümü için yine yerinde onarım gerçekleştirebilmek için özel bir gayret gösteriyoruz. Çok karmaşık arızaların ortaya çıktığı durumlarda, cihazın çözüm merkezimize ve arıza giderildikten sonra yeniden adresinize aktarımını gerçekleştiriyoruz.

Kurtköy Bosch Servisi Beyaz Eşya Teknik Servis Hizmetleri

Bosch markalı ürünlerin özel ve ileri tasarım mühendisliği ile teknolojik özelliklere sahip olması, sunulacak tüm teknik servis hizmetlerinin de markaya özel olmasını gerektirir. Bosch markalı beyaz eşya ürünlerinin sürekli değişmeye ve gelişmeye devam eden mühendislik ve teknolojik özellikleri tamamen kendisine özgüdür. Bu sebeple bu alanda bilgi birikimi olmayan, bilgilerini yenilemekte geciken teknik servis hizmetleri, gerekli çözümü oluşturamaz. Kurtköy Bosch servisi, markanın tüm gelişmelerini eş zamanlı takip eden bir hizmet yaklaşımına sahiptir.

Alanında uzmanlaşmış ve eğitimli teknik servis personellerimiz, tüm onarım hizmetlerinde parça değişimlerini orijinal yedek parça kullanarak gerçekleştirir. Orijinal yedek parça kullanımı, hem cihazınızın kullanım ömrünü hem de verimini arttıran önemli bir ayrıntıdır. Onarım hizmetlerimizin tamamı bir yıllık firma sigortamızla gerçekleştirilir. Kurtköy Bosch servisi, uzun yıllardır üstün bir başarıyla sürdüğü teknik servis hizmetlerini, markanın saygın ve ilkeli yaklaşımına yakışır bir hizmet kalitesiyle sunmaya devam ediyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir