Kombi musluk suyunu ısıtmıyor sorunu ve çözümü

Kombinin Suyu Isıtmaması Sorununun Nedenleri ve Çözüm Yöntemleri

Kombi kullanımında en sık görülen sorunların arasında suyu ısıtmama problemi bulunuyor. Isıtma ve sıcak su ihtiyacını aynı anda tek bir cihazdan ve ekonomik bir şekilde karşılamaya yardımcı olan kombinin suyu ısıtamaması, temel işlevini yerine getirememesi anlamına gelir. Kombinin suyu ısıtma işlevini yerine getirememesine neden olabilecek birden fazla ihtimal söz konusu olabiliyor. Kombinin suyu ısıtamamasına yol açan ana faktörün tespit edilebilmesi için uzman teknikerler tarafından gerçekleştirilecek bir değerlendirmeden geçmesi gerekir. Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezimizin uzman teknikerleri tarafından kombinizin suyu ısıtamamasına neden olan arızanın tespiti süratle gerçekleştirilir.

Kombi Neden Su Isıtamaz?

Kombinizin suyu ısıtmama sorunu iki farklı şekilde değerlendirilmelidir. Yani kombiniz ilk kullanımdan beri suyu ısıtamaması ile normal şekilde ısıtırken sonradan ısıtamamaya başlamasının nedenleri birbirinden farklı olabilir. Kombi bağlantınızda mevcut olan hata veya eksiklikler durumunda ısıtma fonksiyonu yerine getirilemeyebilir. Bu durumda bağlantı hataları giderilerek, kombinizin suyu ısıtmaya başlaması sağlanabilir. Ancak kombiniz normal şekilde suyu ısıtırken, birden ısıtmamaya başlaması halinde ise teknik bir arıza olduğu anlaşılır.

Kombinizin diyafram contası arızası(diyaframlı modellerde), ateşleme sistemi arızası, termostat arızası, program aygıtı veya ayar düğmesi arızası söz konusu olabilir. Kombinizin suyu ısıtamamasına neden olabilecek arızalardan hangisinin veya hangilerinin kombinizde olduğunun belirlenebilmesi için uzman Kozyatağı Arçelik Servisi teknikerlerimiz tarafından kontrollerin gerçekleştirilmesi gerekir. Bu şekilde uygun olan müdahalelerin yerinde servis sistemiyle yerine getirilebilmesi mümkündür.

Kombi Su Isıtmama Arızası Nasıl Çözülür?

Kombinizin suyu ısıtamaması teknik bir arızaya bağlı meydana geliyor ise mutlaka müdahalelerin profesyonel teknikerler tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Kombinizin suyu ısıtamamasına yönelik gerekli olan arıza tespit ve arıza onarım işlemleri Sarıgazi Arçelik Servisi merkezimiz tarafından hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirilir. Kombinizin arızalı olduğu belirlenen teknik bileşenlerine ilişkin servisimizin uzman teknikerleri tarafından parça değişim işlemi uygulanır. Bu şekilde arızalı olan parça yerine dayanıklılığı ve fonksiyon kalitesi yüksek olan yedek parçaları takılır. Orijinal yedek parça ile gerçekleştirdiğimiz kombi yedek parça uygulamalarında 1 yıllık garanti desteği de firmamız tarafından sunulur.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir