Su Kapalıyken Kombinin Basıncı Artması Sorunu ve Çözümü

Kombiler, her evin en temel gereksinimlerinden birisi haline gelmiştir. Özellikle de dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye2 de de doğalgaz altyapısının yaygınlaşması ile birlikte yaygın şekilde kullanılan kombilerde zaman içerisinde çeşitli kullanım sorunları ortaya çıkabilir. Kombilerin kullanım verimliliklerinin düşmesine ya da kombinin hiç kullanılamamasına neden olabilecek bu tip sorunlarda ise profesyonel Çekmeköy Vaillant Kombi Servisi merkezi teknisyenleri etkin çözümler sağlamaktadır. Kombideki problemlerin giderilebilmesi için 7 gün 24 saat profesyonel kombi servis çözümlerinden yararlanılabilir. Kolay bir şekilde günün her saati iletişim destek bölümünden kolay bir şekilde kombi arıza kaydı oluşturulabilmektedir.

Uzman teknisyenler özellikle de kombilerde sıkça görülebilen su kapalıyken kombi basıncı artışı sorununun çözüme kavuşturulabilmesi amacı ile hızlı ve etkin çözümler sağlamaktadır. Kullanıcıların kombilerinde karşı karşıya kaldıkları bu tip bir sorunun ortay acıkışına iki ana husus etkili olabilmektedir. Buna göre kombinin genleşme tankı problemleri ortaya çıkmış olabileceği gibi ana eşanjör parçasında delinme de meydana gelmiş olabilir. Her iki durumda da uzman personeller tarafından gerekli olan müdahaleler yerinde servis işlemleri ile gerçekleştirilmektedir. Kombinin arızasına ilişkin olarak tüm müdahaleleri, uzman teknisyenler tarafından tam donanımlı servis araçları ile gerçekleştirildiğinden Bulgurlu Baymak Kombi Servisi merkezi tarafından su kapalıyken, kombi basıncı artması sorunun çözümü en hızlı şekilde çözüme kavuşturulmaktadır.

Buna göre kombinin genleşme tankında problem var ise tank havası 1.5 düzeyine ayarlama yapılır. Bunun dışında eşanjör delinmesi söz konusu olmuş ise bu durumda kullanıcıların kombileri sökülür ve delinmiş olan eşanjör çıkartılır. Daha sonra yerine yenisi takılarak, sorunun kökünden çözümü sağlanır. Bu tip müdahaleler sonucunda kombinin değişen eşanjör başta olmak üzere tüm parçalarına yönelik olarak tam bir yıllık garanti desteği de Baymak Kombi Servisi merkezi tarafından sunulmaktadır. Böylelikle kullanıcıların 1 yıllık süreç içerisinde karşı karşıya kalabilecekleri aynı sorunların ciddi seviyelerde mağduriyetlerine yol açmaması sağlanabiliyor. Aynı zamanda da bu tip kombi arızaları için anlık müdahalenin ciddi bir güvenlik etkisi taşıması nedeni ile 7 gün 24 saat kesintisiz olarak her ihtiyaç duyulduğunda profesyonel servis desteği hizmeti sunulmaktadır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir