Klima Neden Soğutmuyor? Ne Yapmalıyım?

Klima cihazlarında görülen en yaygın sorunların başında klimanın soğutmaması ya da ısıtmaması sorunları gelmektedir. Özellikle yazın en sıcak aylarında, bunaltıcı sıcaklardan tek kaçış noktaları haline gelen klimalı mekanlardaki klimalarda soğutmama problemi meydana gelir ise çok ciddi aksaklıklara ve problemlere neden olabilmektedir. Bu sebeple de klimanın soğutmamaya başlaması durumunda profesyonel Klima Servisi merkezine başvuruda bulunarak özel klima servis hizmetlerinden en kaliteli şekilde yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor. Uzun yıllardır sürdürdüğü hizmetleri işle bölge genelinde güçlü referansları bulunuyor.

Klimaların soğutma fonksiyonunun çalışmaması pek çok arıza olasılığını gündeme getirmektedir. Vestel Klima Servisi merkezinin uzman teknisyenleri bu parça arıza olasılıkları konusunda tecrübeli ve bilgi sahibi olduklarından arıza tespitini kısa zaman dilimlerinde tamamlayabiliyor. Tespit edilen arızalı parçanın onarımı işlemleri için tüm müdahaleleri ise yerinde servis müdahaleleri ile klimayı yerinden sökmeye gerek olmadan gerçekleştirmektedir. Bu çerçevede de klimaların soğutmaması sensör ve kumanda arızaları, fan arızası, pervane kırılması, sinyal kablosu sorunları, gaz problemleri gibi ekenlere bağlı olarak meydana gelebilmektedir. Bu olasılıklarda arıza olduğunu kısa sürede tespit edilen teknisyenler tarafından tüketici bilgilendirilir.

Tüketiciden gelecek onarım için onay sonrasında gerekli olan onarım işlemleri yerinde servis hizmetleri ile yine klimanın yerinden sökülerek, servis merkezine getirilmesine gerek olmadan onarım ya da değişim işlemleri gerçekleştirilir. Ayrıca her zaman onarım işlemleri en kaliteli standartlarda gerçekleştirilirken aynı zamanda da parça değişimleri sadece orijinal yedek parçalar ile gerçekleştirilir. Her iki müdahale tipinde de Vestforst Klima Servisi merkezi tarafından her zaman tüketici dostu ve kaliteli servis hizmetlerinin sunulabilmesi hedeflenmektedir. Üstelik alanında uzman teknisyenlerin ekipler halinde tam donanımlı servis araçları ile bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunuyor olması ile en kısa zaman dilimleri içerisinde yapılan başvurulara yanıt sunulabiliyor. Bu şekilde tüketicilerin servis aracını beklemek ile gereksiz vakit kaybetmesinin önüne geçilebiliyor. Profesyonel ve kaliteli servis hizmetlerinden 7 gün 24 sat çağrı merkezi aracılığı ile başvuruda bulunarak, servis taleplerinde bulunabilmektedir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir