Klima kötü koku yayıyor sorunu ve çözümü

Günümüzün en gelişmiş iklimlendirme cihazları olarak klimalar ile birlikte artık çok daha rahat ve konforlu bir şekilde hem ısınma hem de serinleme ihtiyaçlarını karşılayabilmek mümkün hale geldi. Dünyanın her yerinde gündelik yaşantının merkezinde etkin bir şekilde kullanılmakta olunan klimalar, ileri teknolojileri ile ısıtma ve serinleme yönünden maliyetlerinde önemli oranda düşürülebilmesine yardımcı oluyor. Bu durumda günümüzde oldukça yoğun şekilde tercih edilmesinin önemli nedenlerinden birisini oluşturuyor. İleri nesil teknolojiye sahip olsa da zaman içerisinde klimanın kullanımında dönem dönem çeşitli sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunlardan birisi de Bulgurlu Arçelik Servisi merkezinde de sıkça başvurulan klimadan kötü koku yayılması sorunudur. Klimadan kötü koku gelmesi, kapalı mekanlarda oldukça rahatsız edici bir etki oluşturabilmektedir.

Klimalarda kötü koku oluşumunun en önemli nedenlerinden birisi ise klimanın çalışma gerçekleştirdiği ortam içerisindeki kokuların zaman içerisinde klima filtrelerinde birikmesidir. Karmaşık ve farklı kokulardan oluşan bu birikim, rahatsız edici bir koku yayabilir. Klimalardan kötü koku yayılması problemleri temel olarak klima arızası olarak değerlendirilmektedir. Bu yüzden de en kısa zaman dilimleri içerisinde kötü koku probleminin giderilmesi gerekir. Bunun içinde profesyonel Göztepe Arçelik Servisi merkezi hizmetlerine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir. Uzman teknisyenlerin bu tip klima arızaları konusunda deneyimli olmaları çerçevesinde klimadaki kötü kokular kısa zamanda giderilebiliyor.

Temel olarak düzenli klima bakımının yaptırılmadığı durumlarda daha sık şekilde görülen klimalardaki kötü koku problemlerinden düşük maliyet ve kısa zaman dilimleri içerisinde kurtulabilmek mümkün oluyor. Son derece kısa zaman dilimleri içerisinde uzman teknisyenler tarafından klimanın filtrelerinde biriken bu kokuların giderilmesini sağlayacak sağlığa zararlı olmayan kimyasalların uygulaması veya filtrelerin değişmesi müdahalelerinde bulunur. Klima Servisi merkezi uzman teknisyenleri tarafından gerçekleştirilen profesyonel müdahaleler sonucunda klimanın ilk günkü gibi sorunsuz ve kötü koku problemi olmadan etkin bir şekilde kullanımının gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Üstelik klimalardaki bu ve diğer tüm arıza durumlarına ilişkin olarak 7 gün 24 saat kesintisiz özel klima servi hizmetleri bölge genelinde sunuluyor. Bu hizmetler, tüketicilere bölge genelinde müdahale için her zaman hazır vaziyette bulunan tam donanımlı servis araçları aracılığı ile gerçekleştirilir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir