Bulgurlu Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Bulgurlu Demirdöküm kombi servisi olarak, Bulgurlu ve yakın semtlerine kombi, klima servisi olarak teknik hizmet sağlamaktayız. Bölgemizde hazır bulunan uzman, genç ve güler yüzlü ekiplerimiz arıza ve bakım işlerinizi saatler içerisinde yapmaktadır. Kendimize ve yaptığımız işlerimize güveniyoruz, orijinal yedek parça ve işçiliklerimimize 1 yıl garanti veriyoruz.

bulgurlu demirdöküm kombi yetkili servisi

Kombi Neden Isıtmaz ve Nasıl Çözülür?

 

Kombinin temel üretim mantığı çerçevesinde doğalgaz ile şebekeden aldığı suyu ısıtarak, peteklere gönderir ve bu şekilde mekan içerisinde ısıtma sağlar. Ancak kombi ısıtmıyor veya sıcak su gelmiyor şeklindeki sorunlar, kombinin temel mantığını yerine getirememesine neden olur. Tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi kombilerde de zaman içerisinde arızalar görülebilir. Söz konusu arızaların sebebinin tespit edilebilmesi uzman Bulgurlu Demirdöküm Kombi Servisi teknisyenleri tarafından gerçekleştirilebilmektedir. Kombi ısıtmıyor şeklindeki bir problemde kullanıcının kesinlikle kombide müdahalede bulunmaması gerekir. Çünkü kombilerde gelen en ufak arızadan, en kapsamlı arızalara kadar her biri için uzman teknisyen müdahalesi gerekliliği bulunur.

 

Kombi ısıtmıyor ise kombinin doğalgaz alamaması gibi genel problemlerin dışında devir daim pompası arızası da söz konusu olabilir. Kombinin devir daim pompası arızalı ise sökülerek, yenisinin yerine takılması çok önemlidir. Kombinin teknolojisini yakından tanıyan Kombi Servisi merkezimizin personelleri tarafından kombi ısıtmıyor sorunu için devir daim pompası arızası tespit edilir ise gerçekleştirilecek parça değişimi yalnızca orijinal yede parça kullanılarak, gerçekleştirilmektedir. Bu parça değişimine yönelik olarak da 1 yıllık garanti desteği de sunuyoruz. Kombinin devir daim pompası arızalı değil ise kombinin ‘beyni’ olarak tabir edilen program aygıtında arıza olabilir ki bu durumda kombinin program aygıtı için bilgisayarlı ortamda müdahale edebileceğimiz gibi gerekli olursa program aygıtını da yenisi ile değiştirebiliyoruz. Bu kaliteli hizmetler için 7 gün 24 saat profesyonel hizmetlerimize başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir