Sarıgazi Baymak Servisi 0216 471 59 56

Sarıgazi Baymak Kombi Servisi

Sarıgazi Baymak kombi servisi olarak, 1990 yılından beri Sancaktepe ve civar semtlerine Kombi ve klima cihazlarınıza teknik servis hizmeti sunuyoruz. Aynı gün, uzman teknisyenlerimizle garantili hizmet alabilmek için bizi 0216 471 59 56 numaralı telefonumuzdan arayıp servis kaydı bırakabilirsiniz.

sarıgazi baymak kombi servisi, sarıgazi baymak yetkili servisi

Kombi Sıcaklık Yükselince Arızaya Düşüyor Sorunlarınız da Sarıgazi Baymak Servisi İle Çözülür… 

Evlerde ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olan kombi mekanik temelli dijital teknolojilerdir. Evimizde sıkça kullandığımız kombiler, bu nitelikleri nedeni ile de zaman zaman arızalanabiliyor. Kombinin çalışmaya başladığında 39 derece gibi sıcaklıklara çıktıktan sonra arızaya düşmesi durumunda, kombinin çalışması sırasında brülörde alev kaybı yaşanması durumuna yol açmaktadır. Bu durumda uzman Kombi Servisi personelleri tarafından kombinin arızaya düşmesi sorunu için teknik müdahale gerçekleştirilmesi gerekir. Kombinin karmaşık ve komplike sistemlerinde arızanın giderilmesi için uzmanlık bilgisi gerektireceği gibi teknik teçhizat açısından da eş değer düzeye sahip olunması gerekliliği bulunuyor.

 

Kombinin sıcaklık seviyesinde yükselme yaşandıktan belirli bir süre sonra arızaya düşmesi durumu için profesyonel Kombi Servisi personelleri tarafından kullanıcının, kullandığı kombi modeline göre kombi resetleme yapması tavsiye edilmektedir. Eğer kombinin arızası resetleme işlemi ile giderilememesi halinde, kullanıcı olarak yapabileceği bir şey olmadığından mutlaka profesyonel desteğe başvuruda bulunmaları çok önemlidir. Kombide böyle bir sorunun meydana gelmesi iyonizasyon elektrodu parçasında kirlenme, kablosunun yerinden çıkmış olması sorunları oluşabilir. Bu durumda teknik ekipmanlar ile bu parçalara ve kablolara ulaşılarak, temizleme ve yerine takma gibi müdahaleler ile sorunun çözümü sağlanabilir. Müdahaleler ile ilgili olarak 1 yıllık garanti desteğinin de veriliyor olması sayesinde özel kombi servisi merkezimizim hizmetleri ile daha güvenli uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım gerçekleştirilebilir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir