Ataşehir Ariston Servisi 0216 471 59 56

Ataşehir Ariston-Hotpoint Beyaz Eşya Klima ve Kombi Servisi

 

Ataşehir Ariston Servisi olarak, Ataşehir ve yakın semtlerine Ariston-Hotpoint markalı beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarına servis hizmeti sunmaktayız. Yerimiz Ataşehir’de en hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı servis hizmetini bizden alabilirsiniz tek yapmanız gereken 0216 471 59 56 numaralı telefondan arayıp servis çağırmaktır. Aynı gün size gelecek olan uzman, genç ve güler yüzlü personelimiz işlerinizi en hızlı ve zahmetsiz bir şekilde yapacaktır.

ataşehir ariston kombi servisi, ataşehir ariston yetkili servisi

Kombi Su Akıtıyor Sorunu ve Çözümü

 

Kombinin temel çalışma prensibi dahilinde aldığı suyu, kaçırması cihazınızda bir sorun olduğunu işaret etmektedir. Kombi su akıtması sorununu kesinlikle ciddiye almalısınız. Kombinizin su akıtma sorununun gündeme gelmesi durumunda Kombi Servisi personeli tarafından müdahalelerin en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmesi gerekir. Kombinizin su akıtmasına neden olabilecek 4 farklı husus yol açabilmektedir. Buna göre uzman personeller tarafından kombinizin su akıtma probleminin ortaya çıkmasında;

 

Su basıncının fazla artması,

Doldurma hataları,

Kombi periyodik bakımı yapılmaması,

Kombi tesisat bağlantı sorunları,

 

Şeklindeki hususlar etkiler. Bu tip müdahalelerde bireysel müdahale şansı bulunmamaktadır.

 

Uzman Kombi Servisi personelleri tarafından kombinin su akıtması sorunun çözümü için öncelikli olarak su basıncının artışına neden olan hususlar tespit edilerek, ortadan kaldırılır. Daha sonra ise kombinin düzenli olarak yapılması gereken periyodik bakımının ilk evresi yapılır ve daha sonraki süreç içerisinde bakım uygulama zamanının takibatı gerçekleştirilir. Bunun dışında kombinizin ilk kurulumu ya da çeşitli nedenler ile yeniden uygulanması gibi işlemlerde yapılan kombi tesisat bağlantısı sorunlarının çözümü de yine profesyonel ekipler tarafından, tamamen yüksek kalite standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Üstelik bu kombi su akıtma arızasının giderilmesi aşamalarında personellerimizin tüm müdahalelerine yönelik olarak firmamız tarafından 1 yıllık garanti desteği sunuluyor. Bu kaliteli hizmetlerden ve profesyonel çözümlerden iletişim numaraları üzerinden 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kolay ve pratik bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir