Kayışdağı Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Kayışdağı Demirdöküm kombi servisi olarak, 1992 yılından beri Demirdöküm markalı kombi ve klima cihazlarınıza tamir, bakım ve montaj hizmeti sunmaktayız. Yerimiz Kayışdağı mahallesinde olmasından dolayı en hızlı ve uygun servis hizmetini bizden alabilirsiniz.  Tek yapmanız gereken bizi 0216 471 59 56 numaralı telefonumuzu arayıp servis kaydı oluşturmak.

kayışdağı demirdöküm kombi servisi, kayışdağı demirdöküm yetkili servisi

Aşağıda bize yöneltilen bazı sorular ve çözümleri bulunuyor umarız faydalı olur.

 

Kombi Otomatik Tahliye Problemi ve Çözümü

 

Doğalgaz ile şebekeden alınan suyun ısıtılarak, tüm peteklere dağıtımını sağlayan kombi, bu işlevini yerine getirirken bazen sorunlar yaşayabiliyor. Her ne kadar ileri teknolojiye sahip olsa da kombinin bu işlevi yerine getirebilmesi için ideal su basıncı seviyesine sahip olması çok önemlidir. Eğer kombinizi otomatik tahliye problemi ile karşı karşıya kalıyorsanız, bu durum kombinizin yükselen basıncın düşürülmesi amacı ile sürekli olarak su tahliyesi gerçekleştirmesinden kaynaklıdır. Özellikle de normal soğuk su giriş vanası kapatıldığında 1.5 bar seviyelerinde olan basıncın, kombinin devreye girmesi ile 1.9 seviyesine kadar çıkması söz konusu oluyor. Olağan 1 ile 1.5 bar seviyesinde olması gereken kombinizin bu basınç seviyesindeki olağan dışı artış ve sürekli otomatik tahliye problemi için uzman Kombi Servisi ekiplerimizden yardım almalısınız.

 

7 gün 24 saat aktif Kayışdağı Demirdöküm Kombi Servisi hizmeti çerçevesinde kombinin sürekli olarak yüksek su basıncı seviyesinde olması ve otomatik tahliye sorunu oluşturması durumunda kombinin ‘esanjör’ olarak adlandırılan parçasında delinme meydana geldiği değerlendirilir. Kombinizin söküm işlemi ile bu parçada delinme meydana gelip, gelmediği kontrol edilir. Çünkü ana eşanjör delinmesi oluşmuş ise basıncın artışı ve güvenlik vanasından sürekli tahliye işlemi gerçekleşir. Bu yüzden ana eşanjör delinme problemi mevcut ise eşanjör sökülerek, yenisiyle değiştirildiğinde sorununuzda çözülür.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir