Zümrütevler Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Zümrütevler Baymak Kombi servisi olarak, Baymak markasının 1992 yılından beri özel servisliğini yapmaktayız. Kombi ve klima cihazlarınızın arıza, bakım işlerini bize güvenle emanet edebilirsiniz. Uzman servis teknisyenlerimiz ve orijinal yedek parçalarımızla kombi ve klima cihazlarınızı ilk günkü gibi sorunsuz çalışır hale getiriyoruz.

zümrütevler baymk kombi servisi, baymak yetkili servisi maltepe

Evlerimizde bulunan elektronik eşyalar bizlere destek olmak ve işlerimizi kolaylaştırmak için kullanılmaktadır. Bu eşyaların başlıcaları olarak sayılan beyaz eşyalar en fazla kullanmış odlumuz ev eşyalarımızdır. Beyaz eşyalar insan gücüne dayalı olmadan yapılan tüm işlerin daha kolay bir şekilde yapılmasını sağladığı için en fazla tercih edilen eşyalardandır. Son otuz yıldan bu yana ülkemizde kullanılmaya başlamış doğalgaz bu beyaz eşyalar arasında kullanımı başlayan doğalgazın ısınmada da evlerimize büyük bir fayda getirmesini sağlamıştır. Kombilerin kullanımı her zaman diğer yakıtları kullanmaktan daha kolaydır. Bir tek düğme ile tüm evimizin ısı sağlayıcısı duruma gelen kombilerin kullanımı diğer beyaz eşyalardan biraz daha dikkat edilerek kullanılmasını gerektirecek derecede tehlike içermektedir. Zira diğer beyaz eşyaların bir kısmı elektrik ve su ile çalışırken kombilerin çalışma sistemlerinde elektrik su ve gaz bulunmaktadır. Bu da kombilerin kullanımını diğer beyaz eşyalara göre biraz daha tehlikeli duruma getirmektedir. Kombilerin tehlike içermemesi için her yıl düzenli olarak mutlaka bakımlarının yapılması gereklidir. Kombilerin bakımları düzenli bir şekilde her yıl yapıldığında kombilerde can ve mal güvenliğini tehdit edecek hiçbir sorun kalmayacaktır.

Kombi Tamiri

Kombi tamiri uzmanlık isteyen bir iştir. Kombi tamiri yapan kişiler bu hususta mutlaka bilgisi olan kişiler olmalıdır. Kombiler arıza gösterdiğinde kombilere kombi arıza giderme konusunda bilgisi olmayan kişiler kesinlikle dokunmamalı ve arıza gidermeye çalışmamalıdır. Zira kombilerin arızaları diğer beyaz eşyalara nazaran biraz daha tehlikeli duruma gelerek kişinin can ve mal güvenliğinin ortadan kalkmasına neden olabilir. Kombi arıza gösterdiğinde mutlaka uzman kadroları olan bir servis çağırarak kombinin tamirini ona emanet etmek gereklidir. Uzman kadromuz sayesinde Zümrütevler Baymak kombi Servisi olarak tüm İzmir merkez ve çevre ilçelerde kombi bakım, kombi arıza giderme ve petek temizliği işlemlerini üstlenmekteyiz. Kombi bakım ve kombi arıza giderme sonrasında bir yıl geçerli olmak üzere siz değerli müşterilerimiz için garanti belgesi uygulaması yapmaktayız. Her çeşit kombi arızası ve kombi bakımı için 0216 471 59 56 numaralı telefondan bize ulaşım sağlayarak destek alabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir