Kayışdağı Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Kayışdağı Baymak kombi servisi olarak, 1992 yılından beri Baymak markalı kombi ve klima cihazlarınıza aynı gün servis hizmeti vermekteyiz. Yerimiz Kayışdağı mahallesinde, bu sayede en hızlı ve ekonomik servis hizmetini bizden alabilirsiniz.

Yılların verdiği deneyim ve orijinal yedek parçalarımız sayesinde yaptıracağınız tüm işler tarafımızdan 1 yıl garanti altına alınmaktadır.

kayışdağı baymak kombi servisi, kayışdağı baymak yetkili servisi

Aşağıda sık karşılaştığımız bazı sorunlar ve çözümleri yer almaktadır. Umarım sizlere faydalı olur.

Kombi Isısı Kendi Kendine Yükseliyor

 

Kombide sıcaklık kendi kendine yükseliyor ise cihazınızda bir sorun olduğunu gösterir. Kombinin temel çalışma prensibine göre sizin ön panelde yer alan sıcaklık ayar düğmesi ile belirlediğiniz sıcaklık seviyesinde ateşleme ile su sıcaklığını yakalaması gerekir. Eğer kombinizde sizin ayarladığınız sıcaklık seviyesinin üzerinde bir sıcaklığa çıkıyor ise kombinizin sıcaklık seviyelerini ayarlayan aksamında bir problem olduğunu göstermektedir. Kayışdağı Baymak Kombi Servisi elemanlarımız kombinizin ısı ayarında yaşadığınız sorun için NTC arızasını değerlendiriyor. Kalorifer hattında olan NTC arızalanmış ise kombi, suyu soğuk olarak algılar. Bu durumda NTC parçasını değiştirerek, normal şekilde su sıcaklığı seviyesinin ölçülerek, kombinizin ısı ayarlamasını en doğru şekilde yapabilmesi sağlanıyor.

 

Kombinizin kendi kendine ısısının yükselmesi sorunu için Kombi Servisi personelleri tarafından yapılacak NTC arıza kontrolünde parçada herhangi bir arıza tespit edilmez ise kombinin ısı ayar potu arızası kontrol edilir. Çünkü kombinizin ısı ayar potu arızalanmış ise sizin ayarladığınızdan farklı bir ısı ayarlaması yapar. Bu durumda kombinizde siz istediğiniz sıcaklığına gelmesini beklerken daha yüksek bir su sıcaklık seviyesine çıkmasına yol açar. Bu yüzden kombinizin ısısının kendi kendine yükselmesi problemine neden olan ısı ayar potundaki arıza dolayısı ile ısı ayar potu yenisiyle değiştirilir. Kombinizde ısının bu şekilde kendi kendine yükselmesi su basınç seviyesinde de artışa neden olabileceğinden mutlaka basınç durumunu da kontrol etmeye dikkat etmelisiniz. Aksi halde çok ciddi bir güvenlik riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir