Fındıklı Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Fındıklı Demirdöküm kombi servisi olarak, klima ve kombi cihazlarınıza aynı gün hizmet vermekteyiz. Kombi cihazları arızalandığı zaman çok can sıkıcı olur. Özellikle evlerinizde hasta veya çocuklarımız varsa. Bu yüzden kış aylarında aynı gün kombi servisi bulmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Böyle bir durumda Fındıklı Demirdöküm Kombi servisi yanınızda olacaktır. Yerimiz Kayışdağı mahallesi Yedpa içindedir. Size en yakın servis biziz. Aynı gün servis için tek yapmanız gereken 0216 471 59 56 numaralı telefonumuzu aramaktır.

Aşağıda sık karşılaştığımız bazı sorunlar ve çözümleri yer almaktadır. Umarız faydalı olabiliriz.

Kombi Sıcak Su Vermemesi Sorunu ve Çözümü

 

Kış aylarında ısınma ihtiyaçlarımızı en modern şekilde karşılamamıza yardımcı olan kombiler, temelde mekanik sisteme sahip olan teknolojik ürünlerdir. İleri teknolojileri ile hayatımızı kolaylaştırsa da kombinizde arıza olabiliyor. Özellikle de kombi sıcak su vermiyor sorunuyla karşılaşmanız yüksek olasılıktır. Kombinizin petekler olağan olmasına karşın sıcak suyun arada bir gelmesi ve geldiğinde de hemen soğuması sorunu, kombinizde mekanik temelli bir parçada arıza olduğuna işaret edeceğinden en güvenli ve en kaliteli onarım için Fındıklı Demirdöküm Kombi Servisi elemanları tarafından gerekli müdahalelerin gerçekleştirilmesi gerekir. Kombinin karmaşık yapıdaki mekanik aksamında arızalı olan parçayı bireysel kontroller ile tespit edebilmeniz mümkün olmayacağı gibi elektrik ve doğalgaz faktörlerinin söz konusu olduğu kombinizdeki bu kontrollerde kişisel güvenliğinizi de riske edebilirsiniz.

 

Kombinin peteklere sıcak suyu iletmesi noktasında eğer bir problem söz konusuysa kombinizin üç yollu vana olarak tabir edilen su itici parçasında arızalanma meydana gelmiştir. Bölge genelinde her zaman müdahale için hazır durumda bekleyen profesyonel Kombi Servisi gezici teknik ekipleri, kombinin üç yollu vanası arızasının giderilmesi için yenisiyle değişim uygular. Orijinal olarak üretilen üç yollu vanayı takarak, kombinin sıcak su vermeme veya arada bir verme sorununu çözüme kavuşturulabilmesi mümkün oluyor. Kombinin üç yollu vanasının orijinal olması sayesinde kısa sürede yine aynı ya da benzer niteliklerde arızalar ile karşı karşıya kalmamanızı sağlıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahaleler için 1 yıllık da garanti desteği veriliyor.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir