Yenidoğan Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Yenidoğan Baymak Kombi Servisi olarak, soğuk kış günlerinde kombi cihazlarınıza, sıcak günlerde de klima cihazlarınıza tamir, bakım ve montaj hizmeti sağlıyoruz. Soğuk havalarda kombiniz mi arızalandı? Hemen bizi arayın aynı gün kombinizi ilk gün ki gibi problemsiz hale getirelim.

Beyaz eşya, klima ve kombi  firmaları tarafından üretilen kombilerin kullanımı ülkemizde son 30 yıldan bu yana aktif bir hale gelmiştir. Diğer yakıtlardan daha kolay ve daha uygun fiyatlı ısı sağlayıcısı olarak kullanılan doğalgazın kullanımı da çok kolaydır. Kombiler ile kullanılan doğalgaz kombi bakımları her yıl düzenli bir şekilde yapıldığında arıza çıkarmayarak güvenli bir şekilde doğalgaz kullanımı yapılabilir. Kombiler dayanıklı beyaz eşyalar arasında üretilmektedir. Fakat bazı süreçlerde kombilerin de arıza çıkardığı görülebilir. Kombi arızalarında bu konuda bilgisi olmayan kişiler kesinlikle kombilerin arızalarını tamir etmeye çalışmamalıdırlar. Zira kombi arızaları bazı zamanlarda tehlikeli duruma gelebilir. Kombi arızaları için hemen bir servis çağırmalı ve kombiye emin ellere bırakmak gereklidir. Yapılan kombi bakımlarının yıl içinde bir kombinin arıza çıkarmamasında büyük yeri bulunmaktadır. Çünkü kombi bakımları tarafımızca yapıldığında ileriki sürelerde oluşabilecek arızaların da önüne geçilmektedir.

Petek Temizliğinin Isınmaya Faydası Olur Mu?

yenidoğan baymak kombi servisi, yenidoğan baymak yetkili servisi

Zamanla petek içlerinde oluşan kir ve tortular peteklerin içinde bulunan sıcak su borularının engellenmesine ve borularda işlem gören suyun akışını kısıtlamaya yönelik sıkıntı oluşturmaktadır. Petek temizliği itina ile yapıldıktan sonra peteklerin daha iyi ısıtmaya başladığı ve peteklerin içlerinde bulunan tortu ve kirlerden dolayı ortama yaymış olduğu kötü koku da ortadan kalkmış olur. Yani petek temizliğinin ısınmaya büyük bir faydası bulunmaktadır. Kalorifer petekleri temizlendikten sonra ısınmaya faydası olarak ortamın daha iyi bir şekilde ısındığı görülürken bunun ile birlikte bir de yakıt faturalarının %25 civarında düştüğü görülmektedir. Yani kalorifer petekleri temizlendikten sonra ev ve işyeri sahipleri hem daha iyi yaşam alanlarına ısı sağlamakta hem de yakıt hususunda tasarruf sağlamaktadır. Yenidoğan Baymak kombi Servisi olarak tarafımızca yapılan petek temizliği ile birlikte her yıl düzenli olarak kombilerinizin bakımlarını da gerçekleştiriyoruz. Kombi bakımının önemi de günümüzde hem yakıt tasarrufu yapmak, hem kombilerin aralıklı süreçlerde göstermiş olduğu arızalardan kurtulmak hem de kombinin arızalanarak tehlike çıkarmasını önlemek için önemlidir. Kombi bakımı, kalorifer peteği temizliği ve kombi arızaları için 0216 471 59 56  numaralı telefondan bize ulaşım sağlayarak 7/24 destek alabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir