Üsküdar Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Üsküdar Demirdöküm kombi servisi olarak, 1992 yılından beri soğuk kış günlerinde kombi ve klima cihazlarınızın arıza ve bakım işlerinde sürekli yanınızda olmaktayız. Bölgenizde hazırda bulunan ekiplerimiz sayesinde aynı gün sizi soğukta bırakmadan yanınızda olup kombi ve klima cihazlarınızı ilk günki gibi sorunsuz bir hale getiriyoruz.

üsküdar demirdmküm yetkili servisi

Beyaz eşyalar, klima ve kombi cihazlarımız, artık yaşamımızda sürekli kullanmış olduğumuz cihazlardır. Beyaz eşyaların kullanımının kolay olması ve bu eşyaların insan gücüne ihtiyaç duymadan çalışması her evde tüm beyaz eşyaların olmasına neden olmaktadır. Beyaz eşyalar arasında kış aylarının baş tacı olarak kullanmış olduğumuz kombiler doğalgaz kullanımı ile birlikte evlerimizde, işyerlerimizde ve kısaca tüm yaşam alanlarımızda kullandığımız beyaz eşyaların başında gelmektedir. Tüm beyaz eşyalar gibi kombilerde uzun süre kullanıma uygun dayanıklı beyaz eşyalar sınıfında üretilmektedir. Kullanımı diğer beyaz eşyalardan biraz daha tehlikeli olan kombilerin kullanımının tehlikeli olmasındaki neden kombilerin gaz ile birlikte kullanılmasıdır. Uzun süre kullanıma uygun bir biçimde üretilmesine rağmen bazı zamanlarda kombiler de arıza gösterebilir. Kombilerin arıza göstermesindeki neden aslında tam da her yıl düzenli bir şekilde bakımının yapılmaması olarak kabul edilebilir. Kombiler arıza gösterdiğinde kesinlikle bu konuda hiçbir bilgisi olmayan kişiler kombi arızasına müdahale etmemesi gerekir. Aksi takdirde can ve mal güvenliğini bu atılım ile tehlikeye atmış olur. Kombi bakımı ve kombi tamiri için mutlaka bir uzman görüşüne ihtiyaç bulunmaktadır. Üsküdar Demirdöküm kombi ve klima Servisi olarak tüm kombi bakım, kombi arıza giderme ve petek temizliği hususunda siz değerli İzmirli müşterilerimize destek vermekteyiz. 0216 471 59 56  numaralı telefondan bize ulaşarak 7/24 destek alabilir, tüm kombi ve petekler hususundaki sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Kombi Bakımının Gerekliliği

Kombilerin kullanımı oldukça kolay olduğu için evlerde ve işyerlerinde artık yakıt olarak doğalgaz ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. Tüm yaşam alanlarının bir tek düğme ile ısınmasını sağlayan kombilerin yıllık bakımları düzenli olarak yapıldığında arıza çıkartma olasılıkları da ortadan kalkmaktadır. Her yıl düzenli bir şekilde yapılan kombi bakımı ile birlikte mutlaka petek temizliği de yapılması gerekmektedir. Bunun nedeni; kalorifer peteklerinin içine zamanla toz ve kirler yerleşerek peteklerin hem düzgün çalışmamasına hem de peteklerin kötü bir kokuyu ortama yaymalarına neden olur. kalorifer peteklerinin temizliği yapıldıktan sonra hem kullanılan doğalgazda azalma olur hem de daha iyi bir şekilde kalorifer petekleri ısı dağılımı yapar.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir