Çekmeköy Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Çekmeköy Demirdöküm kombi servisi olarak, soğuk kış günlerinde kombi tamir ve bakım işlerinizi size bir telefon mesafesindeki bölgenizde hazırda bulunan uzman gezici servislerimiz sayesinde aynı gün hızlı bir şekilde çözmekteyiz.

Çekmeköy Demirdöküm Kombi Klima Servisi

çekmeköy demirdöküm kombi servisi,

Son zamanların en iyi icatlarından olan beyaz eşyalar evimizde kullanmış olduğumuz bize yardımcı cihazlardır. Bu cihazlar neredeyse evin tüm işini yüklenerek evde ikamet eden kişilerin insan gücü ile yapması gereken işlerin hepsini yüklenirler. Beyaz eşyalar arasında yer alan ve tüm kış boyunca ısınmamızı ve hiçbir güç harcamadan sıcak su kullanmamızı sağlayan bir beyaz eşya olan kombi de sürekli olarak kullanmış olduğumuz bir cihazdır. Kombinin kullanımı diğer beyaz eşyalara nazaran biraz daha tehlikelidir. Kombilerin kullanımının tehlikeli olmasındaki neden, kombilerin elektrik su ve gaz ile çalışmasıdır. Bu çalışma sistemi bazı zaman büyük kazaların çıkmasına neden olabilir. Kombilerin arızalarının oluşarak mal ve can kayıplarına neden olmaması için mutlaka her yıl düzenli bir şekilde bakımlarının yapılması gereklidir. Bakımı yapılan bir kombi arıza çıkartmadığı gibi tüm kış boyunca daha iyi bir performans göstererek yaşam alanlarının daha iyi ısınmasını sağlamaktadır. Kombi arızalarında kesinlikle bu konuda bir bilgisi olmayan kişi kombi arızasına müdahale etmemesi gerekir. Aksi takdirde hem can güvenliği hem de mal güvenliğini tehdit altına almış olur.

Çekmeköy Demirdöküm Kombi Servisi olarak kombi bakım, kombi arıza giderme ve petek temizliği hususunda siz değerli İzmirli müşterilerimize destek veriyoruz. 7/24 0541 359 44 43  numaralı telefon vasıtası ile bizlerden destek alabilirsiniz. Tüm arıza giderme işlemlerinde ve kombi bakım sonrasında bir yıl geçerli olmak üzere tarafımızca müşterilerimize garanti belgesi uygulaması yapılmaktadır. Petek temizliğinin kombi bakımı ile yapılması mutlaka gereklidir. Zira petekler zamanla iç kısımlarında kir ve toz biriktirerek ortama hem kötü bir koku yayarlar hem de kötü koku ile birlikte üst kısımlarının ısınıp alt kısımlarının ısınmama arızası gibi bir arıza gösterebilirler. Bu da daha fazla enerji harcayarak peteklerin ve kombinin çalışmasına neden olmaktadır. Petek temizliği yapıldıktan sonra kombi içinde ve peteklerin içindeki tüm kir ve tozlar kombi ve peteklerden arındırılır. Bu sayede kombiden ve peteklerden kirli olduğu süreçlerde çıkan koku ve doğal olmayan hava ortadan kaybolarak ortamın havasının da temizlenmesini sağlamaktadır.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir