Kozyatağı Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Kozyatağı Baymak kombi servisi olarak, hizmette devamlılık esası ile hizmete başladığımız 1989 yılından beri hiç bir müşterimizi, ne soğuk ne de sıcak günlerde hiç yalnız bırakmadık. Kombi arızaları, kombi bakımı, klima arıza ve klima bakımı gibi ihtiyaçlarınız için tek yapmanız gereken 0216 471 59 56 numaralı telefonumuzu arayıp arıza kaydı bırakmaktır.

kozyatağı baymak kombi servisi

Evlerde ve işyerlerinde eskiye nazaran biraz daha kolay ve biraz daha fazla ısı sağlamak için kış aylarında artık kombi kullanımı yapılmaktadır. Kombi kullanımı diğer yakıtlara göre daha uygun olan doğalgaz ile kullanılmasından dolayı kullananlara kolaylık da sağlamaktadır.  Uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanmış olan bu cihazlar ne kadar sağlam ve dayanıklı olarak üretilseler de yine de bazı zamanlarda bir takım nedenlerden dolayı arıza çıkartabilirler. Kombilerin arıza çıkartmasına engel olmak için yapılması gereken her yıl düzenli bir şekilde kombilerin bakımını yapmaktır. Kombi bakımından sonra bir kombinin arıza çıkartma ihtimali çok düşük olarak görülmektedir. Zira kombi bakımı yapılma esnasında kombinin iç aksamları tamamen elden geçirilir ve daha sonradan oluşturabileceği tüm arızalar engellenir. Kozyatağı Baymak kombi Servisi olarak kombi bakım, kombi arıza giderme ve petek temizliğini siz değerli müşterilerimiz için İzmir merkez başta olmak üzere tüm İzmir ilçelerinde gerçekleştiriyoruz. Tüm kombi ve kalorifer sorunlarınız için 0541 359 44 43 numaralı telefondan bize 7/24 ulaşarak destek alabilirsiniz.

Petek Temizliği

Kalorifer petekleri kullanım nedeni ile zamanla iç kısımlarına toz ve kir biriktirir. Bu da kalorifer peteklerinin ısı sağlayıcısı olarak kullanılma süreçlerinde koku yaymasına ve ortamın oksijenini toz ve akarlarla doldurmasına neden olur. Her yıl düzenli olarak yapılan petek temizliği sayesinde bu olumsuzluk tamamen ortadan kaldırılabilir. Kalorifer peteklerinin bir başka temizlenmesi gerektiğinin mecburiyeti de; kalorifer petekleri zamanla içlerinde biriktirdikleri toz ve kirler ile çalışmalarını yavaşlatarak kalorifer peteklerinin üst kısımlarının ısı sağlayarak alt kısımlarının ısı sağlamamasına neden olurlar. Bu da kombi aktifleştirildiğinde kalorifer peteklerinin iyi bir ısı sağlamamasına ve daha fazla enerjiye gerek duymalarına neden olur. Kalorifer petekleri temizlendikten hemen sonra bu arıza tamamen ortadan kalkarak kalorifer peteklerinin tümü birden ısı sağlayıcısı olarak kullanılmaya başlar. Kalorifer peteklerinin az enerji ile çok ısı sağlaması da maddi olarak tasarruf sağlanmasına neden olmaktadır. Her yıl düzenli bir şekilde yapılması gereken kombi bakımı ile birlikte yapılan petek temizliği de tarafımızca yapılmaktadır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir