Bostancı Baymak Kombi Servisi 0216 471 59 56

Bostancı Baymak kombi servisi firmamız, 1990 yılından beri kombi ve klima cihazlarınıza bir telefonla tamir, bakım ve montaj hizmeti sunmaktadır. Uzman, genç, dinamik ve güler yüzlü kadromuzla sıcak ve soğuk günlerinizde en yakın yardımcınız olmaya devam ediyoruz.

Hayatımızda her zaman kolaylıkları kullanmak için çabalarız. Beyaz eşyalar bizlerin hayatına büyük kolaylıklar getirmiş olan cihazlardır. Çamaşır makineleri çamaşırları yıkayarak insan gücünden tasarruf etmeyi sağlarken, bulaşık makineleri ise mutfakların baş tacı olarak kullanılmaktadır. Fırın, buzdolabı, çamaşır kurutma makinesi ve dondurucu gibi beyaz eşyaların bize sağladığı faydalar da saymakla bitecek gibi değildir. Son otuz yıldan bu yana aktif olarak ısı sağlayıcısı olarak kullanılan kombiler de beyaz eşyalar içinde sayılmaktadır. Beyaz eşyalardan bir farkı kombilerin gaz, elektrik ve su ile çalıştıkları için biraz daha dikkatli bir şekilde kullanılması gerektiğini bizlere göstermektedir. Düzenli olarak yapılan kombi bakımlarından sonra bir kombinin arıza çıkartacağı tahmininin yapılmasına gerek yoktur. Her yıl son bahar aylarında yapılması gereken kombi bakımı ile birlikte yakıttan tasarruf kombi ve kalorifer peteklerinin kullanım ömrünün uzaması için kalorifer peteklerinin de temizlenmesi gerekmektedir. Bostancı Baymak kombi Servisi olarak kombi bakımı, kombi arıza giderme ve petek temizliği hakkında hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerden sonra bir yıl geçerli olmak üzere garanti kapsamı uygulaması tarafımızca yapılmaktadır.

bostancı baymak yetkili kombi servisi

Kalorifer Petek Temizliğinin Önemi

Kalorifer kullanımı son zamanlarda bir hayli artmış durumda bu da kalorifer kullanımının ne derece iyi yapılıp yapılmadığının tartışılmasına neden oluyor. Birçok kişi tarafından kullanılmakta olan kaloriferlerin aralıklı süreçlerde temizliğe tabi tutulmasının gerekliği tüm kombi servisleri tarafından kullanıcılara tavsiye edilmektedir. Zira hem maddi hem manevi olarak kombi bakımı ile birlikte yapılan petek temizliğine her petek kullanıcısının ihtiyacı bulunmaktadır. Petek temizliği sonrasında ne gibi fayda sağlanabilir? Petek temizliği ne zamanlar yapılmalıdır?

Aslında petek temizliğinin yapılma süresi diye bir şey yoktur. Fakat genel olarak petek temizliği son bahar aylarında yani tam olarak kış aylarına girilmeden önce yapılabilir. Bunun nedeni kış ayı boyunca kalorifer peteklerinin daha rahat ve daha temiz bir şekilde kullanılmasını sağlamaktır. Petek temizliği yapıldıktan sonra peteklerden kirli iken gelen koku tamamen kesilir ve petek temizliği yapıldıktan sonra maddi olarak tasarruf sağlanabilmektedir. Petek temizliği, kombi bakımı ve kombi arıza giderme için 0216 471 59 56 numaralı telefondan bizlere ulaşarak destek alabilirsiniz.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir