Kurtköy Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Kurtköy Demirdöküm kombi servisi olarak, soğuk kış günlerinde kombi arıza ve bakım işleriniz için çözüm noktası olmaya devam ediyoruz. Sadece kombi değil klima ve çeşitli marka beyaz eşya işleriniz içinde bizi güvenle tercih edebilirsiniz. Kombi arızalarınız için 7/24 hizmet sunuyoruz. Tek yapmanız gereken mesai saatlerinde 0216 471 59 56 mesai sonrası 0541 359 44 43 numarasını aramaktır.

kurtköy demirdöküm yetkili kombi servisi

Ülkemizde sıklıkla kullanılmakta olan beyaz eşyalardan birisi de kombilerdir. Kombiler ülkemizde doğalgaz kullanımı ile yaygın hale gelmiş ve bir çok evde ve işyerinde kullanılır hale gelmiştir. Kombi kullanarak evlere ısı ve sıcak su sağlamak her zaman odun ve kömürden kullanımı daha kolay ve daha maliyeti düşük olarak görülmüştür. Kombiler sağlam ve dayanıklı olarak üretilir. Fakat bazı süreçlerde kombilerinde bazı nedenlerden dolayı arıza gösterdiği görülebilir. Bunun nedenleri genel olarak bakıldığında uzun süre kullanım nedeni ile veya kullanıcı hatasından dolayı gelişir. Kurtköy Demirdöküm kombi Servisi olarak kombi arıza ve bakım konusunda 0216 471 59 56 numaralı telefondan bize ulaştığınızda kombi hususundaki her konuda bizden destek alabilirsiniz.

Kombi Arızalarının Nedenleri

Kombinin çalıştığı halde ısı sağlayıcısı olmaması: Peteklerin boru hattının temizlenmesi gerekir. Kalorifer dönüş hattında bulunmakta olan filtrelerin tıkanıklığından dolayı kombi ısı sağlayamayabilir. Eğer kombi yeni alınmış ise üretim hatasından dolayı bu arıza oluşabilir. Kombinin iç kısmında bulunan sıcak su parçalarından birisinde veya bir kaçında arıza meydana gelmiş olabilir.

Yanarken kombi neden patlama yapar: Eğer cihazın yakılma aşamasında cihaz birkaç dakika geç ateş aldı ise o zaman cihaz içinde ufak bir patlama sesi ve ateş yayılması duyulabilir. Kombi yakılırken eğer gaz açıldı ise hızlı bir şeklide kombi yakılmalıdır. Bu sorun sürekli olarak devam ediyorsa mutlaka yıllık bakım süresi gelmiştir, yıllık bakım yaptırılması gerekmektedir.

Sıcak su açılınca peteklerin çalışma arızası nedenleri: Bu sorun genel olarak bakıldığında sıcak su boruları ile kalorifer boruları arasındaki yanlış bağlantıyı göstermektedir. Eğer böyle bir sorun yanlış bağlantı sorunu olarak görülmüyorsa o zaman kombi iç aksamlarına mutlaka bakılması gereklidir.

Kalorifer peteklerinin üst kısmı sıcak alt kısmı soğuk arızası: Kalorifer petekleri aralıklı süreçlerde kombi bakımı yapılırken mutlaka iç kısımlarının temizlenmesi gerekmektedir. Kir ve toz nedeni ile kalorifer peteklerinin iç kısmındaki borularda tıkanma olduğundan dolayı bu arıza kalorifer peteklerinde görülebilir. Bir başka nedeni de cihaza giren filtrelerin tıkalı olduğunu göstermektedir. Veya kombi içerisinde bu bağlantılar ile alakası olan bir parça arızalanmış olabilir.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir