Kurtköy Ferroli Kombi Servisi 0216 471 59 56 Klima

Kurtköy Ferroli Kombi Servisi 

Evlerimize ısı sağlayıcısı olarak kullanılan doğalgaz ülkemizde kullanılmaya başlayalıdan beri kombi kullanımı da bir hayli artmış durumdadır. Kombi kullanımında diğer yakıtlara göre hem kolaylık hem de tasarruf bulunmaktadır. Kombi bakımları zamanında yaptırıldığı zaman kombilerin kullanım ömrü uzatılarak daha rahat bir kullanım elde edilebilir. Kalorifer petekleri kombiye bağlı olarak çalışmaktadır. Her yıl düzenli olarak yapılan kalorifer petek temizliği kombilerin kullanımını daha iyi hale getirir ve petekler temizlendiği için ev ve işyerlerinde ısı dağılımı daha iyi şekilde yapılmaktadır. Kombi arızalarında kesinlikle bu konuda bilgisi olmayan kişiler kombilere müdahale etmemeleri gerekir. Aksi takdirde kombi arızaları tehlikeli durumlara gelebilir. Kombi arızası, kombi bakım ve petek temizliği için İzmir merkez başta olmak üzere tüm ilçelerinde siz değerli müşterilerimize 7/24 hizmet vermekteyiz. Pendik Kurtköy Kombi Klima Servisi olarak tarafımızca yapılan tüm tamir, bakım ve temizlik işlemleri sonrasında bir yıl geçerli olmak üzere garanti belgesi uygulaması yapılmaktadır. Her yıl düzenli olarak bakım yaptırmak, kalorifer petekleri temizliği ve kombi arıza için 0216 471 59 56 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

kurtköy ferroli kombi servisi klima servisi

Kombi Bakımı Ve Petek Temizliğinin Faydaları 

  • Kombi bakımı yapıldıktan ve petekler temizlendikten sonra ekonomik moda geçerek yakıttan tasarruf etmeye başlamaktadır.
  • Kalorifer tesisatı temizlendiğinden dolayı ve kombi bakımı yapıldığından dolayı kombide görülmesi muhtemel arızaların yaşanma ihtimali de ortadan kalkmış olur. Zira tarafımızca yapılan kombi bakım ve petek temizliği esnasında ileriki sürelerde çıkabilecek arızaların tamamının önüne geçilmektedir.
  • Kalorifer peteklerinin temizliği yapıldığında sıcak suyun dolaşımı olan kanallar açıldığından dolayı petekler daha iyi ısıtır ve yakıt faturalarında %30 a varan tasarruf sağlanır.
  • Kalorifer peteklerinin iç kanalları açıldığından dolayı peteklerin alt kısımları ve üst kısımları eşit ısınarak ortamın daha kaliteli ısınmasını sağlar.
  • Ekonomik açıdan faturaların daha az geldiği görülebilir.
  • Havalar çok fazla soğuduğu zaman az enerji ile ısınabilir, kombiyi en yüksek dereceye alarak daha fazla enerji kullanmaya gerek kalmaz.
  • Kombinin, kalorifer peteklerinin ve kalorifer tesisatının ömrü uzayarak daha verimli çalıştığı görülür.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir