Pendik Ariston Servisi | Kombi Servisi 216 471 59 56

Pendik Hotpoint – Ariston Kombi Servisi | Beyaz Eşya Servisi | Klima Servisi

Pendik Hotpoint Ariston Servisi olarak beyaz eşya, klima ve kombi cihazlarınız için uzun yılların vermiş olduğu deneyimle teknik problemlerinize çözüm buluyoruz.

Günlük hayatın koşuşturmasının en büyük yardımcılarından birisi beyaz eşyalardır. Özellikle çalışan kadınlar, işten sonra evlerinin düzenin sağlamak ve yemeklerini yapmak istemektedir. Fakat yorgun oldukları ve zamanlarını dinlenerek geçirmek istedikleri için ev işlerini en pratik ve kısa süre içerisinde halletmek istemektedirler. Bu nedenle de beyaz eşyaları kullanarak temizliği, hijyeni, yemeği, evi iklimlendirmeyi ve daha birçok önemli işi halletmektedirler. Örneğin elde yıkanarak saatler harcanan bulaşıklar, bulaşık makinesi sayesinde çok daha hızlı ve hijyenik bir şekilde çıkmaktadır. Yine aynı şekilde önceleri çamaşır makinesi yokken çamaşırlar elde yıkanıyordu. Bu ev hanımları için büyük bir eziyetti. Çamaşır makinesinin yaygınlaşması ile birlikte artık çamaşır yıkamak bir problem olmaktan çıktı.

Beyaz eşyalar bu kadar çok işe yaramaktadır. Ancak beyaz eşyalarda da birtakım problemler baş gösterebilir. Gün geçtikçe arızalanmalar meydana gelebilmektedir. Olası bir arıza durumunda arızanın nedeninin belirlenebilmesi için uzman kişilerin makineyi incelemesi gerekmektedir. Bu yüzden de deneyimli bir teknik servisten hizmet alınmalıdır. Pendik Ariston Servisi bu konuda aranması gereken servislerin başında gelmektedir. Makinede oluşan hasarları tamir etmek, gerektiğinde yedek parça değişimi yapmak gerekir. Bu teknik servis de makineyi inceledikten sonra en doğru çözüm yolunu belirleyerek uygulamaya geçirecektir. Tamamen orijinal parçalar kullanarak yapılan değişimler ayrıca garantilidir. Çağrı merkezi aranarak aynı gün içerisinde dahi hizmet almak mümkündür.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir