Kurtköy Ariston Servisi | Kombi Servisi

Kurtköy Hotpoint – Ariston Kombi Servisi | Beyaz Eşya | Klima servisi

Pendik Kurtköy ve çevresine Hotpoint – Ariston markasına beyaz eşya, klima ve kombi servisi olarak hizmet vermekteyiz. Aynı gün servis hizmeti ve 1 yıl garantili hizmet için bizi 0216 471 59 56 numaralı telefon numaramızı arayıp servis kaydı bırakabilirsiniz.

Beyaz eşyalar bütün insanların hayatının ortasına yerleşmiştir. Beyaz eşyaların bu kadar yaygın olma nedeni şüphesiz ki sağlamış olduğu avantajlardır. Çok kısa bir vakit ayırarak tüm ev işlerini halletmek ve bireysel aktivitelere zaman ayırmak mümkün olmuştur. Bu nedenle kadınlar, özellikle de çalışan kadınlar çok büyük bir rahatlığa kavuşmuştur. Yalnızca kadınlar değil tüm insanlar beyaz eşyaların sağladığı kolaylıktan olumlu yönde etkilenmiştir. Beyaz eşyalar sayesinde anne ve babalar çocuklarıyla daha kaliteli vakit geçirme şansına sahip olmuştur. Çalıştığı için eve vakit ayıramayan insanlar bu sayede evlerinin düzenini sağlayabilmektedir.

Tüm evlerde bulunan ev en önemli beyaz eşyalardan biri olan çamaşır makinesi, bazen arıza yapabilmektedir. En çok görülen çamaşır makinesi arızalarından biri makinenin zıplamasıdır. Yani makinenin çok fazla ve çok hızlı hareket ederek gürültülü çalışmasıdır. Durum böyle olunca da insanlar makinelerini zıplıyor, yürüyor gibi adlandırmaktadır. Makinenin zıplaması oldukça olağan dışı bir durum olup mutlaka incelenmesi gerekmektedir. Büyük problemlerin habercisi olan bu durum en kısa sürede giderilmelidir. Makine zıpladığı zaman Kurtköy Ariston Kombi Servisi çağırılabilir. Bu servis oldukça güvenilir olup, problemi hızlı bir şekilde ve doğru olarak tespit eder. Gerekirse makineyi götürerek tamirini gerçekleştirip getirebilir. Bu makinenin probleminin büyüklüğüne göre değişmektedir. Fiyatları da oldukça uygun olduğu için müşterileri tarafından daima tercih edilmektedir.

 

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir