Sancaktepe Demirdöküm Kombi Servisi 0216 471 59 56

Sancaktepe Demirdöküm Kombi Klima Servisi

Sancaktepe Demirdöküm kombi servisi olarak, soğuk kış günlerinde evizin sıcak yuvanız olarak kalabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bize ihtiyaç duyduğunuz her an teknik servis ekiplerimiz yanınızdadır. Demirdöküm markası için kombi bakımı ve kombi arıza servisi hizmetlerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.

Kombi kullanımı yakıt kullanımından çok daha kolay olarak görüldüğü için ülkemizde uzun bir süreden beri kullanılmaya başlanmıştır. Odun ve kömürün daha maliyetli olması ve daha zahmetli bir şekilde ısı sağlayıcısı olarak kullanılması neredeyse büyük şehirlerde doğalgaz kullanımını en üst seviyeler taşımıştır. Güvenli bir şekilde kombi kullanarak doğalgazdan faydalanmak isteyen kişiler her yıl düzenli bir şekilde mutlaka kombi bakımını yaptırmaları gerekmektedir. Beyaz eşyalar sınıfında üretilen kombiler diğer beyaz eşyalara göre biraz daha kullanım aşamasında tehlike çıkartmaya yönelik etkiler gösterebilir. Zira kombiler gaz, su ve elektrik ile birlikte çalışmaktadır. Kombinin bakımı her yıl düzenli bir şekilde yapıldığında kombilerin arıza çıkartma hususundaki tehlikeleri bertaraf edebilir. Günümüzde kullanılan kombi çeşitleri yoğuşmalı kombi, hermatik kombi ve bacalı kombi olarak sayılabilir.

Kombi Bakımının Ve Petek Temizliğinin Önemi

Her yıl düzenli olarak Sancaktepe Demirdöküm Servisi tarafından yapılmakta olan kombi bakımı sayesinde kombilerin kullanım ömrü uzamaktadır. Kombilere yapılan bakım ile birlikte kombilerin patlamalı bir arıza çıkartma olasılığı da ortadan kalkmaktadır. Zira tarafımızca yapılan tüm kombi bakımlarında kombilerin daha sonradan çıkartması muhtemel arızaların da önüne geçilmektedir. 0216 471 59 56 numaralı telefondan bize ulaşarak arıza kaydı oluşturabilir, kombi bakım randevusu alabilir isteğe bağlı olarak kalorifer petek temizliği yaptırabilirsiniz. Kombilere bağlı olarak çalışmakta olan kalorifer peteklerinin temizliğinin de kombi bakımı kadar önemi bulunmaktadır. Düzenli olarak yapılan petek temizliğinden sonra kalorifer petekleri daha iyi ısı sağlamaya başlamaktadır. Daha iyi ısıtan kalorifer petekleri yakıt faturalarının %25 değerinde düşmesini sağlamaktadır. Bu makalemizin içeriğinde hangi kombi arızaları kombilerde görüldüğünde arıza servisi çağırmak gereklidir konusuna açıklık getirelim. Hangi kombi arızalarında Kombi servisi çağırmak mutlaka gereklidir? Kombi arızaları birbirinden farklı olarak gelişebilir. En fazla görülen kombi arızaları; kombiden su damlama arızası, kombinin çalıştığı halde ısıtmama arızası, kombinin hiçbir şekilde çalışmaması, kombinin kalorifer peteklerine ısı sağladığında kalorifer peteklerinin üst kısmının ısınıp alt kısmının ısınmama arızası ve kombinin patlamalı olarak yanması gibi arızalar kombilerde sıklıkla görülen arızalardır.

Loading

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir